2777
2789
عنوان

بخاطر غذا باهاش قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 79 پست
خب بهش میگفتی بدنم درد میکنه منم امروز امیکرون گرفتم لعنتش بهش  ميگما تو بویایی و چشایی هم از ...

نه من اکی ام فقط بدن درد و ابریزش دارم. روز دوم یا سوممه.

گفتم بابا. حتی وقتی پریودمم کلی خم و راست میشم براش مهم نیست ولی میگه مهمه! چ مهمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مردها با املت و نیمرو سیر نمیشن فقط برای صبحونه خوبه هر روز پلو با کته درست کن با یک خورشتی چیزی کنارش زیادم درست کن شب باز گشنه شد از همون بخوره

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

آخی مثل دختر منه. ببین بچه منم اهل تنقلات نیست گشنش میشه غذا میخواد الان چندساله که من دوبرابر غذا درست میکنم هم ظهر هم شب بخوریم بخصوص غذای برنج و خورش. اگه غذات کم میاد همون ظهر تو یه ظرف جدا غذای شب را بردار کنار بذار که مثلا دست خورده نشه

خب مردا همینن مثل پسربچه ها😄😄😄 باید همیشه جلوتر از اینک گرسنش بشه برای آرامش خودت غذا رو آماده کن ...

اخه نمیرسم بخدا هم درس بخونم هم کار کنم هم همیشه سر وقت غذام اماده باشه هم ظاهرم همیشه خوب و مرتب باشه!!

عزیزم بعضیا دست خودشون نیست نمیتونن گرسنگی رو تحمل کنن .شما هم نمیتونی توقع داشته باشی چون خودت میتونی به جای شام وناهار بیسکوییت بخوری پس شوهرتم باید بتونه.لطفا غذات سر ساعت حاضر باشه گلم  

نه من اکی ام فقط بدن درد و ابریزش دارم. روز دوم یا سوممه. گفتم بابا. حتی وقتی پریودمم کلی خم و ر ...

یعنی من بودم چنان میزدم 🤣🤣شوخی میکنم مجردم 

یکم قشنگ براش تعریف کن یا صداش بزن بگو فلان کار انجام بده سخته میدونم

پس من چطور چشایی از دست دادم فک کنم کروناست

شاید سویه های دیگه رو گرفتی امیکرون میگفتن علائمش اصلا از دست دادن بویایی و چشایی نداره 

من خودم دلتا گرفتم بعد ۳ روز بویایی چشاییمو از دست دادم 

حتما باید شام و ناهار باشه! همه چی داریم میوه بیسکوییت شیر خرما همه چی ولی فقط شام و ناهار باید ب ...

خب معلومه باید شام و ناهار باشه 

میوه و بيسکوییت که قرار نیست جای شام و ناهار رو بگیره گلکم 😅

هر وعده زیاد بذار  نصفشو بخورید نصفشو فریز کن ظرفا رو جمع کن یه سانس بشور جارو گردگیری هم هفته ای یه روز انجام بده بقیه هفته تمیز نگه دار

بعضیا تا غذای مفصل نخورن سیر نمیشن

ضمن اینکه از الان تمرین کن خودت رو در اولویت بذاری وقتی حال نداری املت زدنت چیه یه کته بذار زنگ بزن از بیرون کباب بیارن

کارتم تحت هیچ شرایطی کنار نذار حتی اگه شده از نظافت خونه بزنی

اخه نمیرسم بخدا هم درس بخونم هم کار کنم هم همیشه سر وقت غذام اماده باشه هم ظاهرم همیشه خوب و م ...

میگم الان مجازیه اونقدر درس نمیخواد که 

میتونی صبح اختصاص بدی به خونه عصر درسا البته اگه کلاس صبح نداری من دارم ولی نهایت دو روز تو هفته