2777
2789
عنوان

دوستم خیانت کرده،حالم بده

361 بازدید | 15 پست

دوستم به شوهرش خیانت مرده و ترک هم کرده 

بعد مدتی بهم گفت

خیلی حالم بده

از طرفی ترک کرده فعلا،نمی خوام با توهین من به اون راه برگرده

از طرفی قلبم می گیره از اتفاقی که افتاده

از طرفی چون میدونم چه سختی هایی تو بچگی کشیده،بیشتر اسیب دیده اس تا خائن و نمی خوام با قضاوتم گناهی کنم

بهش گفتم برو مشاوره و کمک بگیر

وای خدای من😥

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

ی سوال بی ربط دارم ببخشید اسی درمورد کنکور میشه بپرسم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تو کپشن جواب سوال خودتو دادی دخالت قضاوت نکن اگرم مشاوره نرفت بیخیال مسایل منفی همیشع منفیه و نزدیک شدن بهش باعث بیماری

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
وقتی توبه کرده شما گناهش رو به روش نیار  همون که گفتی مشاوره بره خوبه

اره متوجه شده اون ادم به درد نمی خوره

منم دیگه به رو نمیارم

گرچه تجربه ام میگه به تنهایی ترک نمیتونه بکنه ولی نمی تونم شانسش رو ازش بگیرم

ولی حالم خرابه

اره متوجه شده اون ادم به درد نمی خوره منم دیگه به رو نمیارم گرچه تجربه ام میگه به تنهایی ترک نمیتو ...

مواد میزنه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
ترک رابطه منظورمه

اهان متوجه شدم 

مطمئنی نخواسته پیشت خودشو گنده کنه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
یعنی بهش نزدیک نشم؟ دوست بچگیمه

مسایل منفی یعنی تو این زمینع دخالت نکن اگه میخای تو هم اذیت نشی که شدی فقط اگه کارش یک طرفه و ناجوانمردانه نیست تو این زمینع کمک کن وگرنه تو هم شریک گناه میشی

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.