2777
2789
عنوان

شیر مادر برای نوزاد

86 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها دختر من 7ماه کامل و 8 روزشه الان 3روزه شیرمو نمیخوره از وقتی دندون در آورده نمیدونم چیکار کنم؟! از طرفی عذاب وجدان میگیرم احساس میکنم مادر بدی هستم اگه شیرش ندم و بهش فقط شیر خشک و غذا بدم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم تا شیش ماه به طورکامل تمام ویتامینای مورده نیازو ازشیرت جذب کرده نگران نباش

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

02537830392 این شماره مرکز مشاوره شیر دهیه  رایگانم هست زنگ بزن مشورت کن باهاشون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم این کارو نکن .... حتی اگه ب زورم شده شیر خودتم بده... خیلی مفیده اگه ندی تو آینده بدنش ضعیف میشه ..‌ دختر منم دقیقا مث دختر شماس شیرمو نمیخوره ۷ ماه و نیمشه...ب زور میدم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
ن عزیزم این کارو نکن .... حتی اگه ب زورم شده شیر خودتم بده... خیلی مفیده اگه ندی تو آینده بدنش ضعیف ...

اصلا نمیگیره چندبار امتحان کردم دندون در آورده گاز میگیره از لجش، ولی اصلا قبول نمیکنه 

اصلا نمیگیره چندبار امتحان کردم دندون در آورده گاز میگیره از لجش، ولی اصلا قبول نمیکنه 

وای چ بد

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
مرسی همش میگم نکنه کمبودی چیزی بگیره 

نه فداتشم من تا شیش ماه دادم بعدش شیرخشک دادم خیلی وزنش بهتر شد بهداشتم بردم میگفت شیرخودتم کم بوده بچه خوب سیر نمیشده

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉