2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاچی با زرد چوبه بخور زیاد چرک خشکن هستش

خونریزی رو هم قطع می کنه خیییلی فایده داره

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
عزیزم میشه از تجربت بگی منم اولویتم زایمان طبیعیه چجوریه قابل تحمل هس؟

خوب بود گلم من بعد دوساعت زایمان کردم ولی چون توبارداری عفونت داشتم جفت ب رحم چسبیده بود و خونریزی کردم بعد  زایمان بیشتر آذیت شدم ولی طبیعی خوبع ک بعد خوب شدن بخیه هادیگ واقعن سالم سالمی

خوب بود گلم من بعد دوساعت زایمان کردم ولی چون توبارداری عفونت داشتم جفت ب رحم چسبیده بود و خونریزی ک ...

منم عفونت دارم متاسفانه هرچی دکتر دارو و پمادو اینا داد باز عفونتم برمیگرده خداکنه همچیز خوب باشه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
عزیزم میشه از تجربت بگی منم اولویتم زایمان طبیعیه چجوریه قابل تحمل هس؟

مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی و راحت زایمان کنی

تجربه من اگه از لحاظ مالی مشکل نداری یه بیمارستان خوب برو برای زایمان خیلی فرق داره جایی که مناسب باشه مامای همراه داشته باشی و کنار درد هات اعصاب اروم آرامش داشته باشی خیلی کمک میکنه بهت

کنارشم پیاده روی و ورزش اگه مشکلی نداری

تحت نظر پزشکت روزای آخر روغن و شربت زعفران و... که برای زایمان خوبه استفاده کن

خوب بود گلم من بعد دوساعت زایمان کردم ولی چون توبارداری عفونت داشتم جفت ب رحم چسبیده بود و خونریزی ک ...

قدم نو رسیدت مبارک عزیزم  

من اطلاعی از دارو ندارم اما حتما آناناس و ماهی بخور بخیه هات زود جوش بخورن 

حسابی به خودت برس