2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 115 پست
خب عزیزم بارداریت سخته چه اصراریه ۴ تا بچه بیاری نکنه اخری ناخواسته بوده ناراحته و کم‌محلی میکنه؟

میگم من تک فرزند بودم هم خودم علاقه دارم هم شوهرم گفت بیاریم سومی دیگه از آب و گل درومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من نه توهین کردم نه بی احترامی فقط حقایق این ۸ سالو گفتم. اما گذشت ندارن. بیخیال نمیشن. ول نمیکن ...

تو که می دونی خانواده طرفت آدم های خوبی نیستند بیشتر یه بچه نمی آوردی!   بچه فقط بار آدم سنگین می کنه   مجبوره بسوزه و بسازه و هر اخلاقی تحمل کنه! 

ازدواج های الان اعتباری بهش نیست   واقعا سر یه حرف ساده می خوان آدم بزنند و طلاق بدن!!!  

سر خودم آمده که اینو می گم!!   یه حرف کوچیک انقدر بزرگ می کنند و کش می دن تا جوون به سرت کنند!!!   خدا ازشون نگذره!!!😔😔😔

میگم من تک فرزند بودم هم خودم علاقه دارم هم شوهرم گفت بیاریم سومی دیگه از آب و گل درومده

قبول ندارم حرفتو خب ماهم ۴ تا بودبم کلی عذاب کشیدیم چه ربطی داره 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه زیاد اعصاب فولادی می خواد  یه شوهر همراه و کمک می خواد!   یه خانواده خوب و پشتیبان می خواد!   دست تنهایی از بین می ری!!!

تو که می دونی خانواده طرفت آدم های خوبی نیستند بیشتر یه بچه نمی آوردی!   بچه فقط بار آدم سنگین ...

نه ازدواج ها اینطور نیست که تهش جدایی باشه ولی هر بچه کلی بار عاطفی و مسیولیتی داره واقعا سخته

چند سالته اسی؟

لون‌گفت توام فوری قبول کردی باورم نمیشه مگه شکلات خریدن..

خودمم هم دوست دارم بچه هم گفتم بذار چهارمی بیاد بلکه مادرشوهرم بیشتر گورشو از زندگیم گم کنه. با هر بچه یکم دمش چیده شده

استارتر من اگه تک فرزند بودم اصلا ازدواج نمی کردم می رفتم دنبال درس و تحصیل و آرزوهام!! 

خودت از تو یه موقعیت خوب پرتاب کردی تو یه زندگی پر از مشغله و مسولیت که چی بشه!!!؟؟؟

به خدا هر چی بچه هم بیاری باعث نمی شه کسی قدرت بیشتر بدونه و ازت تشکر کنه   در کمال ناباوری رفتار همه بدتر می شه  چون می دونند دیگه گیر کردی تو این زندگی و راه فرار نداری!!

خودمم هم دوست دارم بچه هم گفتم بذار چهارمی بیاد بلکه مادرشوهرم بیشتر گورشو از زندگیم گم کنه. با هر ب ...

تصور کن الان داری با این سختی پشت سر هم بچه میاری تهش عروس بگیری فقط دنبال حذف کردنت از زندگی پسرت باشه چقدر ناامید کننده هست 

این باعث میشه تو هم از الان فقط به دخترات بچسبی چون پسر تهش رفتنیه نری با جنگ و دعوا بیرونت میکنن 

خودمم هم دوست دارم بچه هم گفتم بذار چهارمی بیاد بلکه مادرشوهرم بیشتر گورشو از زندگیم گم کنه. با هر ب ...

به خاطر بچه نیست  به خاطر اینه که سنشون بالاتر می ره و افتاده تر می شن!   

مادرشوهر من ۵ سال پیش چه شری بود منم گفتم بچه دوم بیارم بلکه کمتر بیاد تو زندگیم!  الان می بینم مریضه!   و کمتر میاد!    با خودم می گم من یه عمر باید برای یه بچه دیگه وقت و هزینه کنم در صورتی که مادرشوهرم دیگه به خاطر مریضی خونه نشین هست!!  

به خاطر بچه نیست  به خاطر اینه که سنشون بالاتر می ره و افتاده تر می شن!    مادرشوهر ...

اره هم این هم اینکه کلا با گذشت زمان و شناخت بیشتر دل میکنن از طرف 

‌ببین یا باید بهشون پیام نمیدادی  و با سیاست یواش یواش زندگیتو تو مشتت میگرفتی یا باید معذرت خواهی نمیکردی مگه نمیگی چیز بدی تو حرفات نبوده با معذرت خواهی کردن حق رو به اونا دادی نباید از موضعت کوتاه میومدی الان تو ذهنشون یه آدم دمدمی مزاج و حاشیه سازی و کلی آتو دستشون دادی که شوهرتو بر علیهت پر کنن

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
‌ببین یا باید بهشون پیام نمیدادی  و با سیاست یواش یواش زندگیتو تو مشتت میگرفتی یا باید معذرت خو ...

من خودم سرم تو زندگی خودمه به فرض اگربرم‌مسافرت با شوهرم و  عروسمون همچین پیامی بهم بده خیلی از چشمم میافته 

چون من مسیول رفتار مادرم یا برادرم  نیستم