2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 115 پست

اگر ناراحت نمیشی بگم که کسی که اجازه ی مسافرت رفتنش دست یکی دیگست و شوهری داره که بخاطر دیگران هر رفتاری باهاش انجام میده واقعا از پس ۴ تا بچه بر نمیاد

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن الان داری با این سختی پشت سر هم بچه میاری تهش عروس بگیری فقط دنبال حذف کردنت از زندگی پسرت ب ...

نه از خدا خواستم اگر قراره یه مادرشوهری بشم که مایه ناله و نفرین عروسام بشم تو جوونی جونمو ازم بگیره.

ما اصفهانی هستیم به عروس بها میدیم براش شخصیت و شعور قائل میشیم

‌ببین یا باید بهشون پیام نمیدادی  و با سیاست یواش یواش زندگیتو تو مشتت میگرفتی یا باید معذرت خو ...

باور میکنی به شوهرم گفتن چرا معذرت خواهی نکرده ازمون؟!!! توقع داشتن بگم معذرت میخواهم

یعنی اون‌پیامک و اون تماس تلفنی و اون سر زدن رو عذرخواهی تلقی نکردن باید به زبون بیارم.

نه بااابااا اینا آدم نیستن. اگر این کارارو نمیکردم شوهرم صد مرتبه از الان بدتر رفتار میکرد این کارارو کردم که باز جلوشون زبونش درازه و هر از گاهی دفاع میکنه اما متاسفانه گاهی هم پر میشه از

من خودم سرم تو زندگی خودمه به فرض اگربرم‌مسافرت با شوهرم و  عروسمون همچین پیامی بهم بده خیلی از ...

من میخواستم مادرشوهرمو حرص بدم

چون خیلی دخترشو دوست داره و میخواد آب تو دلش تکون نخوره پیام دادم که بگم اینهمه تو مسافرتای ما رو زهر کردی مادرشوهر دخترت که خوبه لااقل بذار یبارم من جاش مسافرتو زهرش کنم تا ببینی مزه ش چیه

نه از خدا خواستم اگر قراره یه مادرشوهری بشم که مایه ناله و نفرین عروسام بشم تو جوونی جونمو ازم بگیره ...

این چه دعایی هست!! 

وقتی ۴ تا بچه میاری باید تا تهش بمونی و زندگیشون به ثمر برسونی!! یعنی چی دلم خواست و آوردم الانم خستم و دلم می خواد برم!!!؟؟؟

تازه می فهمی اونهایی که یه بچه می آوردند خودخواه نبودند اتفاقا بیشتر به فکر بچه بودند!!

اگر ناراحت نمیشی بگم که کسی که اجازه ی مسافرت رفتنش دست یکی دیگست و شوهری داره که بخاطر دیگران هر رف ...

نه قضاوت نکنید. کسی تو زندگی دیگری نیست واقعا نمیتونید خودتون رو جای من بذارید. رفتارای شوهر من مبنی بر بی عرضه بودن من نیست. تربیتش اینطوریه. من ۸ سال جنگیدم تو زندگیم یه جنگ واقعی.

واقعا نباید قضاوت کرد

باور میکنی به شوهرم گفتن چرا معذرت خواهی نکرده ازمون؟!!! توقع داشتن بگم معذرت میخواهم یعنی اون‌پیام ...

خوب اونا خیلی توقع ها دارن ما باید انجام بدیم ... آیا همسرامون هم برای خانواده ی ما این کارها رو میکنن به نظرم باید برای زندیتون قانون بذارید مثلا اگر کاری برای خانوادت انجام بدم تو هم متقابل کاری انجام بده...

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
این چه دعایی هست!!  وقتی ۴ تا بچه میاری باید تا تهش بمونی و زندگیشون به ثمر برسونی!! یعنی چی د ...

نه منظورم این هست انقققققدر بدم میاد از حیله گری های مادرشوهرانه که راضی به مرگمم هستم. پس در نتیجه تصمیم دارم خوب رفتار کنم با عروسام

نه اینکه واقعا آرزوی مرگ کرده باشم که

منظورمو درست متوجه نشدید

خوب اونا خیلی توقع ها دارن ما باید انجام بدیم ... آیا همسرامون هم برای خانواده ی ما این کارها رو میک ...

این حرفو قبول دارم.

من شوهرم هزار برابر هم کار زشت از من انجام بده حاضر به عذرخواهی نیست که هیچی تازه میگه کاری نکردم که

کلا خانوادگی همینطورن طلبکار و پرتوقع

نه منظورم این هست انقققققدر بدم میاد از حیله گری های مادرشوهرانه که راضی به مرگمم هستم. پس در نتیجه ...

منم تجربه شبیه شما داشتم!  همین راهی که شما رفتین رفتم!!!😔😔😔

جوری نیش می زنند که تهش خودت مقصر جلوه کنی!!   می دونند هر بچه ای که بیاد بیشتر گیر می کنی تو زندگی و مجبوری هر حرف و رفتاری تحمل کنی!

من بچه دومم تازه زایمان کرده بودم فکر می کردم الان دیگه شوهرم بیشتر قدرم می دونه مادرشوهرم ده روز بعد زایمانم آمد یه دعوایی راه انداخت که شوهرم می خواست منو بزنه!!   خیلی دلم شکست ولی چه فایده!! 

این راه بچه دار شدن فقط خودت تو این باتلاق بیشتر فرو می بره!!!