2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4640 بازدید | 115 پست
اونموقع باردار نبودم. دعوا مال خرداد بود الان تازه سه ماهمه

خوب شما که این رفتارها رو می بینین دیگه بچه نیارین!   واقعا اذیت می شی!!   اونم دست تنها و دل شکسته!!   به خدا بچه بیاری فقط بدن خودت هست که داغون می شه!  ۹۵ درصد خستگی و مسولیت بچه رو دوش مادره!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم هم دوست دارم بچه هم گفتم بذار چهارمی بیاد بلکه مادرشوهرم بیشتر گورشو از زندگیم گم کنه. با هر ب ...

واقعا ک بخاطر دوست داشتن و جنگ و دعواهای شما بچه ها این وسط فدا میشن..هرچی ام پول داشته باشی باز تربیتش سخته.اونم این دوره..البته پولدارا ک ی دونه رم بزور میارن..

بچه زیاد آدم خسته و کم حوصله می کنه!!   دیگه آدم وقت و حوصله ای نداره که برای همسرش بزاره!!!

اره بابا.من اصلا دزک نمیکنم اینایی ک انقد دلشون بچه زیاد میحواد..تازه دوره حاملگی ام ک خودش مکافاته...چ حوصله ای دارن اینا..

اره بابا.من اصلا دزک نمیکنم اینایی ک انقد دلشون بچه زیاد میحواد..تازه دوره حاملگی ام ک خودش مکافاته. ...

بچه داری خودش به قد  کافی خسته کننده و طاقت فرسا هست!!   دیگه چه برسه که شوهر هم همراه آدم نباشه!!   پس فردا همین بچه ها بزرگ می شن هر روز به آدم می گن اینهمه بچه برای چی آوردی!!!؟؟ 

هم یه سختی زیاد تحمل کردی هم کسی قرار نیست قدر این سختی ها رو بدونه!!! 

اگ همیشگی بوده مثل شوهر من😔😔هیچ وقت تغییر نمیکنه اما اگ الان اینجوریه بهش زمان بده شاید ب خاطر با ...

باید روش کار کنی دلایل متعددی داره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ایشالا ک هست ولی شوهر من چی  اصلا انگار من وجووود ندارم، باورت میشه، حتی ی بغل ساده هم زورش م ...

چندساله ازدواج کردین از اول اینجوری بود 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
دقیقا عین شوهر من :( 

چند ساله ازدواج کردین مردا چشون شده