2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 115 پست
حرف وابستگی نیست، حرف اینکه وقتی با یه نفر ۲۴ ساعت همنشینی و باید عمرتو کنارش سپری کنی خوب طبیعیه که ...

۱۰۰درصد ک لازمه چون زنا تشنه محبتن ... ولی وقتی نمیفهمن  مجبوری بخاطر اخلاقای خوب  دیگش تحمل کنی مثل منکه خیلی ازاخلاقاش خدایی خوبه ولی سرد و مغرویش نابودم کرده 

لایک نکنید                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰درصد ک لازمه چون زنا تشنه محبتن ... ولی وقتی نمیفهمن  مجبوری بخاطر اخلاقای خوب  دیگش تح ...

دقیقا غرورشون هم خودش شده یه معضل

من اگه ازش بپرسم چته پس چرا اینطوری رفتار میکنی میفهمه دارم اذیت‌میشم به کارش شدت میبخشه و بیشتر تکرارش میکنه خیلی مریض گونه ست رفتاراش

دقیییییقا امان از فراموشی ما زنا دوست دارم یه راهکار بگید که با بی محلیش اذیت نشم اصلا نبینمش. وگر ...

مردی که فقط بخاطر آراستن بخوادت بی فایده اس 

آقا شاید یه روز نتونی مثلا همین دوران بارداری نمی‌رسی کاراتو بکنی تقصیر خودمونه که از روز اول شسته رفته آماده بودیم برای هر کاری در مواقع ضروری موقع کمک دیگه ولمون میکنن به حال خودمون مثل مزاحم نگاه میکنن من خودم تجربه کردم اما باز هم میترسم تلافی و لج کنم چون مرداد زود رها میکنن و میرن جای دیگه یا حداقل بهش فکر میکنن مجبورم جاهایی کوتاه بیام تا ادامه پیدا نکنه خودمو مشغول کار میکنم که همه چی عادبه توام عادی باش

۱۰۰درصد ک لازمه چون زنا تشنه محبتن ... ولی وقتی نمیفهمن  مجبوری بخاطر اخلاقای خوب  دیگش تح ...

گاهی آدم به جایی میرسه میگه اخلاق خوبت ببخشید بخوره تو سرت وقتی محبت نداری، دوست من سر همین موضوع زندگی ۱۷ سالش رو تموم کرد 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خوبه که لااقل برای یه چیز میاد سمتت😔

دقیقااااااا شوهره من به طرز "فجیهیی" درعرض یکسال چنان عوض شده چنان سرد شده که زندگیم خراب شد ولی خب دیگه وقتی ادم پول و پشتیبان نداشته باشه تبدیل میشی به یه همخونه  خدانکنه هیچ زنی مثل من باشه 

لایک نکنید                      
دقیقااااااا شوهره من به طرز "فجیهیی" درعرض یکسال چنان عوض شده چنان سرد شده که زندگیم خراب شد ولی خب ...

متاسفانه خیلیا مثل شما هستن😔😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دقیقا غرورشون هم خودش شده یه معضل من اگه ازش بپرسم چته پس چرا اینطوری رفتار میکنی میفهمه دارم اذیت‌ ...

خب دیگه پس بیخیالی طی کن خداکمکت میکنه اونم درست میشه به حق این صبح صادق 

لایک نکنید                      
گاهی آدم به جایی میرسه میگه اخلاق خوبت ببخشید بخوره تو سرت وقتی محبت نداری، دوست من سر همین موضوع زن ...

دختردایی منم زندگی ۲۰ سالشو تموم کرد ولی من یکی نتونستم  موندم وپیر شدم  همه که یکی نیستن گاهی نمیشه 

لایک نکنید                      
اینا همش حرفه هیشکی بیشتر از من ب خودش نمیرسه ولی بازم نگامم نمیکنه سرد و خشکه فقط منو واسه یه چی ...

زندگی من قبل بارداری جهنم بود ولی الان کلی فرق کرده نه اون همون ادم سابقه نه من شاید مشکل یکمم هم از رفتار خودت باشه گلم سعی کن تو احساس خوبی بهش داشته باشی اونم به مرور باهات خوب میشه