2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 115 پست
همه کار کردم باورت میشه از تمام. نقطه ضعفاش استفاده کردم ولی بازم همونه

اینکارومیگم انجام بده زودجواب میگیری.

شلوارقرمزوتنگ بپوش بایک تاپ سفیدبندی.

موهاتم دم اسبی ببندارایش کمی کن.

عطربزن.

ولی محلش نده جلوچشاش باش .مثلاجوری بشین یادرازبکش ک نماداشته باشه وجذبت بشه اگ اینکاروکردی اگ پیشت نیومدهرچی خواستی بهم بگو.

محل زیادی بهش نده وکم محلی زیادهم نکن متوسط باش

خیلی سرد و خشک شده. مثلا هر چی خرید دارم انجام میده. همش میگه باشه چشم. باشه، ولی محبت اصصصصلا و ابد ...

دقیقا شده یه چیزی تو گلومون گیر کرده اما متاسفانه ما زنا زود فراموش می کنیم با همه شرایط کنار میایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هینکارشو بیرونم میتونه انجام بده  خصوصا که الان بلانسب همه خانمای سایت زنای خراب ریختن توخیابو ...

نمیدونم ولی مگه چی ازش کم. میشه ی کلنه بگه دوست دارم یا حرفای خوب خوب بزنه

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
واقعاحیف من نباشه هم دیگه واسم مهم نیس دلزده شدم باکاراش

فکر میکنی ....خدانکنه نباشن تنشون سلامت باشه ن ازنظر مالی هااااا نه ادم کار میکنه شکم خودشو بچشو سیر میکنه 

ولی  یک عمر باهاش  سر توی بالش گذاشتیم نباشن ادم نابود میشه حتی بدترین مردا .... البته  اگه مثل من وابسته باشی بهش 

اگه نکه بهتر فرقی برات نمیکنه

لایک نکنید                      
اینکارومیگم انجام بده زودجواب میگیری. شلوارقرمزوتنگ بپوش بایک تاپ سفیدبندی. موهاتم دم اسبی ببندارا ...

میگم ک از اون لحاظ میاد پیشم

ولی محبت کردنو بلد نییس

مردا انگارازسنگن حالم ازهمشون بهم میخوره  حیف زنایی که وابستن به این جماعتِ احنق هستن نمونش خو ...

به خدا یه وقتایی با خودم میگم چی میشد الان که میری بیرون دیگه برنگردی. اصلا بمیری. بعد دلم برای بچه هام میسوزه. بدبختی اونا خیییلی دوسش دارن. با بچه هاش خوبه بد نیست. با منم گاهی خوب گاهی بد گاهی افتضاح که الان افتضاحه

نمیدونم ولی مگه چی ازش کم. میشه ی کلنه بگه دوست دارم یا حرفای خوب خوب بزنه

بلد نیستن ....چون یادنگرفتن نشنیدن توخونوادشون مثل پسر منکه ۱۹ سالشه یبار توخونمون ازباباش نشنیده کلمه دوستت دارم بمن گفتنشو خدابه داد زنش برسه 

لایک نکنید                      
مردا انگارازسنگن حالم ازهمشون بهم میخوره  حیف زنایی که وابستن به این جماعتِ احنق هستن نمونش خو ...

حرف وابستگی نیست، حرف اینکه وقتی با یه نفر ۲۴ ساعت همنشینی و باید عمرتو کنارش سپری کنی خوب طبیعیه که محبت و توجه ازش میخوای، جز این باشه عجیبه، نه بگم دایم بهش بخوای بچسبی ولی درحد نرمالش لازمه برای دوام زندگی

بی محبتی و بی توجهی دیدن روح زن رو میکشه 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
فدات شم اخه من دلم نمیخاد فقط ب خاطر این بیا سمتم من محبتش رو میخام 

درکت میکنم کاملا و میفهمم چقدر از حق مسلمت محرومی، ظاهرا خیلیا اینجورین و کم نیستیم متاسفانه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بلد نیستن ....چون یادنگرفتن نشنیدن توخونوادشون مثل پسر منکه ۱۹ سالشه یبار توخونمون ازباباش نشنیده کل ...

ایشالا ک اون مث باباش نباشه. بهش یاد بده 

میگم ک از اون لحاظ میاد پیشم ولی محبت کردنو بلد نییس

خب خودت بدش شروع کن مثلایگ بوس ازلپش کن بدش یواش یواش بهش بگوب محبتت نیازدارم یادش بده مرداکله مغزهستن مثل بچه های تازه مدرسه میرن هستن

به خدا یه وقتایی با خودم میگم چی میشد الان که میری بیرون دیگه برنگردی. اصلا بمیری. بعد دلم برای بچه ...

شاید باور نکنی ولی بخدا ۷۰ درصد زندگیا مشکل بی محبتی ودارن خدانکنه این دعای بدو نکن 

لایک نکنید                      
دقیقا شده یه چیزی تو گلومون گیر کرده اما متاسفانه ما زنا زود فراموش می کنیم با همه شرایط کنار میایم

دقیییییقا

امان از فراموشی ما زنا

دوست دارم یه راهکار بگید که با بی محلیش اذیت نشم اصلا نبینمش. وگرنه اون که آدم نمیشه که بخوام خودمو براش بیارایم😏