2777
2789
عنوان

بارداری و بی محبتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 115 پست
اینا همش حرفه هیشکی بیشتر از من ب خودش نمیرسه ولی بازم نگامم نمیکنه سرد و خشکه فقط منو واسه یه چی ...

خوبه که لااقل برای یه چیز میاد سمتت😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اوایل بارداریم شوهرم همش میگفت حالت تهوع دارم فکر کنم منم حاملم 😂😂😂الان یکی از بچه ها میگه مردا هم مغزشون حامله میشه راست میگن 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
اگ همیشگی بوده مثل شوهر من😔😔هیچ وقت تغییر نمیکنه اما اگ الان اینجوریه بهش زمان بده شاید ب خاطر با ...

مردا انگارازسنگن حالم ازهمشون بهم میخوره 

حیف زنایی که وابستن به این جماعتِ احنق هستن نمونش خودم 

لایک نکنید                      
ایشالا ک هست ولی شوهر من چی  اصلا انگار من وجووود ندارم، باورت میشه، حتی ی بغل ساده هم زورش م ...

الهیی🥺اخه من واقعا بچه رو بخاطر اون میارم خودم زیاد علاقه ب دردسر و مادری ندارم ،بخواد بی محلی کنم ،روزگار خودش سیاهه😁چون من با گریه و بهونه کردن نشونش میدم

مردا انگارازسنگن حالم ازهمشون بهم میخوره  حیف زنایی که وابستن به این جماعتِ احنق هستن نمونش خو ...

واقعاحیف

من نباشه هم دیگه واسم مهم نیس

دلزده شدم باکاراش

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    

خیلی سرد و خشک شده. مثلا هر چی خرید دارم انجام میده. همش میگه باشه چشم. باشه، ولی محبت اصصصصلا و ابدا

حتی اگر نصفه شب یهو پام به پاش بخوره سریع خودشو جمع میکنه که بهم نخوره. قشنگ معلومه میخواد حرصم بده که دق کنم ولی چرا خدا عالمه. واقعا روز به روز داره بیشتر خودشو از چشمم میندازه

بالاخره که خودش خسته میشه و میاد سمتم میخوام تلافی کنم و بگم برو تو همون فازی که تا حالا بودی😭

ایشالا ک هست ولی شوهر من چی  اصلا انگار من وجووود ندارم، باورت میشه، حتی ی بغل ساده هم زورش م ...

مال منم اینجوریه ظاهراً عادیه اما من انتظار ازش دارم می‌خوام بعد از زایمانم که همه چی رو به روال عادی رفت بهش بگم ۹ماه سفت بغلم نکردی حسرتش موند رو دلم الان برای چی بغلم میکنی

اینا همش حرفه هیشکی بیشتر از من ب خودش نمیرسه ولی بازم نگامم نمیکنه سرد و خشکه فقط منو واسه یه چی ...

هینکارشو بیرونم میتونه انجام بده 

خصوصا که الان بلانسب همه خانمای سایت زنای خراب ریختن توخیابونا  واس مردای متاهل ... کلا مردا سنگ  سردن

لایک نکنید                      
واسه همونم میخام نیاد خب ادم حس بدی بهش دست میده مگه زنش نیستم خوب از همه لحاظ وظیفشه تامینم کنه د ...

حرفت درسته و کار شوهرت اشتباه ولی بازم میگم خوبه یجا لااقل نگاهت میکنه 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من با اینکه دوتا سقط داشتم دوباره باردارم همسرم میگه چراهمش خودتو میندازی . منع نزدیکی دارم. کلا باه ...

به خدا که به خاطر تربیت غلطشونه. همش تقصیر این مادراست که بچه هاشون رو لوس و پر توقع بار آوردن و طلبکار من که مادرشوهرمو حلال نمیکنم