عزیزم امضامو بخون ، من موقعیت الانمو مدیون همون موسسه ای هستم ک ههمینقدر کم بهم میداد، ولی تو شیراز برند هست، من از همین موسسه به پتروشیمی معرفی شدم، بعد همون پتروشیمی پروژه گرفتم و استخدام شدم ...
همیشه باید از یه جایی شروع کنی.
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته.منم نظرم همین بود. ولی خدایی دیگه ۳تومن خیلی ظلمه
من با دکتری ساعتی ۵۰ تومن بهم میدادن، میرفتم در حالی که همه مسخرم میکردن ولی میدونستم این موسسه تو کل کشور شعبه داره، میدونستم اگر اسممو تو سایتش وارد کنه، کل کشور منو با اسمِ این موسسه میشناسن، ببین تو الان برا ماهی ۳ تومن میری، دو حالت داره، یا تو این کار متخصص میشی که دیگه شاگرد خصوصی کلی بهم میزنی، یا میفهمی این مسیر مناسبت نبوده و تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاستو تلاشتو صد برابر میکنی ..
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
توکل بخدا. منم ارشد ادبیات دارم. از بیکاری مجبورم اینجوری شروع کنم
ببین آدم راهای مختلفو میره تا در نهایت راهشو پیدا کنه، من چندتا شاخه عوض کردم تا عاقبت فهمیدم با درسم میتونم به هدفم برسم، پس اصلا از کار کردن واهمه نداشته باش، عاقبت مسیرتو پیدا میکنی، میفهمی برا اینکار ساخته شدی یا نه