چند وقته برگشتی به شوهرت؟ اون کسی رو که میخواستی چی شد؟ وقتی جدا شدی خرجتو کی میداد خودت در میاوردی؟ مشاوره رایگان بهزیستی شماره 1480 رو بگیر کمکت میکنن و رایگان هم هست
منم شوهرم معتاد بود الان 3 ماهه ترک کرده پسرم 8 سالشه روزگارم سیاه بود 6 ساله که فهمیدم معتاده داشتم نابود میشدم ازش متنفر بودم هزار جور کلیپ و برنامه روانشناسی از اینترنت دانلود میکردم میدیدم آخرش به این نتیجه رسیدم به خاطر بچه ام توی این زندگی بمونم و قوی باشم هرچی جنگیدم و دعوا کردم درست نشد که نشد و تصمیم گرفتم به قول دکترهولاکویی کوری کری لالی خری رو در پیش بگیرم خودم رفتم سرکار تا خرج خودم و بچه ام رو دربیارم و همیشه عین بدبختا با حسرت به همه چیز نگاه نکنم با پسرم بدون شوهرم میرفتیم پارک میرفتیم مهمونی میرفتیم خرید انگار شوهر نداشتم قرار نبود که چون اون معتاده منم برم بمیرم باید زندگی میکردم به خاطر پسرم باید زندگی میکردم اونم هر از گاهی یه پولی بهمون میداد یعنی به زور ازش میگرفتم دیگه با هزار بدبختی و کلی تحقیق راجع به روانپزشک ها بردمش پیش یه روانپزشک و ترک کرد الان 3 ماهه ترک کرده و قیافه و اخلاق و رفتارش همه چیش تغییر کرده انگار یه آدم دیگه شده اگر یتونی کمکش کن ترک کنه و اگر کاری از دستت بر نمیاد رهاش کن بزار هر غلطی میخواد بکنه تو آینده خودت و بچه ات رو نابود نکن اینقدر کنار پسرت بمون تا بزرگ بشه و بفهمه الان پسرت خیلی توی سن بدی هست سن بلوغ هست و با این زندگی که داشتین حتما خیلی آسیب دیده اگر پول نداری با روانشناس های بهزیستی که رایگان هست مشورت کن شاید حضوری هم داشته باشن سعی کن پسرت رو ببری پیششون تا درست راهنماییش کنن سعی کن وقتی میری پیش روانشناس کمتر از گذشته هات بگی حرف زدن از گذشته دردی رو دوا نمیکنه بیشتر سوال کن و ازشون راهنمایی بخواه