2777
2789

کاش مهارت زندگی کردن یاد میگرفتم آموزش رفتم اما انگار فقط تئوری دوره گذروندم . همسرم معتاده و یه پسر نوجون ۱۴ ساله دارم. بخاطر اعتیاد و کلی مشکلات دیگه مجبور شدم جدا بشم بعد ۶ ماه که همسرم هم اعتیاد ترک کرد بخاطر پسرم برگشتم اما عقد دائم نخودیم . نمیخوام زندگیمو از دست بدم اما نمیدونم چطور با یه معتاد میشه زندگی کرد متاسفانه سن بلوغ پسرم مشکلات برام ده برابر کرده هیچ گونه همکاری باهام نداره . نمیدونم چیکار کنم ؟ به روانشناس هم رفتم اما نتیجه نگرفتم یعنی چرت بود انگار پول میدادم فقط بهش خاطره تعریف کنم و اون هم گوش بکنه. والا هزینه مشاوره ها هم زیاده دیگه نرفتم خلاصه کنم لطفا کسایکه تو شرایط من بهشون آشناست راهنمایی ام کنن بخدا زندگی با یه معتاد فداکاری و از درجه شهادت هم بالاتره که به پای بچه ات بسوزی و بسازی اما چطوری ؟ چیکار کنم که خودم هم بتونم زندگی کنم و با اینهمه مسئولیت زندگی نابود نشم ؟ 

یکی از نزدیکان من معتاده اما بهترییییین ادم زندگی منه .چیکار به کار ما داره تا زمانی ک به ما ضرر نرسونه هیچ مشکلی وجود نداره .ولی ادم دیدم معتاد نبوده اما صد تا خصلت بد داشته ک زنش گفته کاش معتاد بودی اما فلان کارو نمیکردی .مصرفش چیه

خودت و همسرت برید  کنگره ۶۰ هم همسرت نجات پیدا میکنه هم اونجا بهت یاد میدن چطور رفتار کنی .آمار بگیر ببین نزدیک تون کجا کنگره ۶۰ هست حتما برو خیلی ها نجات پیدا کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوتون کلاس های NA برید

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیزم من تازه متوجه شدم شوهرم معتاده پنج ساله ازدواج کردم بچه ندارم .توصیه ای به من ندارین؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
یکی از نزدیکان من معتاده اما بهترییییین ادم زندگی منه .چیکار به کار ما داره تا زمانی ک به ما ضرر نرس ...

ترامادول۲۰۰، گاهی تشنج میکنه . دندوناش شکست و مصنوعی گذاشت 

عزیزم من تازه متوجه شدم شوهرم معتاده پنج ساله ازدواج کردم بچه ندارم .توصیه ای به من ندارین؟

فقط بچه نیار ... اول درمانش پیگیر باش بعد به ادامه زندگی و ایندتون برنامه ریزی بکنید متاسفانه اعتیاد از لحاظ ژنتیکی هم تا حدودی تاثیر داره 

نمیخوام ناامیدت کنم ولی به قول یه معتادزورموادازخدایه درجه کمتره.تاخودشون ازته دل نخوان ترک نمیکنن من دوتاعموهام معتادن یکیشون بیست ساله سربه نیست رفته اون یکی هم بالای شصت سالشه میکشه.فقط یه شغلی تخصصی یادبگیر وبرو دنبال کاروپیشرفت پسرتم بگیرزیربال وپرت دورازجون اون الان استعدادشو داره بشه یکی عین باباش.

فقط بچه نیار ... اول درمانش پیگیر باش بعد به ادامه زندگی و ایندتون برنامه ریزی بکنید متاسفانه اعتیاد ...

چند وقته برگشتی به شوهرت؟ اون کسی رو که میخواستی چی شد؟ وقتی جدا شدی خرجتو کی میداد خودت در میاوردی؟ مشاوره رایگان بهزیستی شماره  1480 رو بگیر کمکت میکنن و رایگان هم هست 

منم شوهرم معتاد بود الان 3 ماهه ترک کرده پسرم 8 سالشه روزگارم سیاه بود 6 ساله که فهمیدم معتاده داشتم نابود میشدم ازش متنفر بودم هزار جور کلیپ و برنامه روانشناسی از اینترنت دانلود میکردم میدیدم آخرش به این نتیجه رسیدم به خاطر بچه ام توی این زندگی بمونم و قوی باشم هرچی جنگیدم و دعوا کردم درست نشد که نشد و تصمیم گرفتم  به قول دکترهولاکویی کوری کری لالی خری رو در پیش بگیرم خودم رفتم سرکار تا خرج خودم و بچه ام رو دربیارم و همیشه عین بدبختا با حسرت به همه چیز نگاه نکنم با پسرم بدون شوهرم میرفتیم پارک میرفتیم مهمونی میرفتیم خرید انگار شوهر نداشتم قرار نبود که چون اون معتاده منم برم بمیرم باید زندگی میکردم به خاطر پسرم باید زندگی میکردم اونم هر از گاهی یه پولی بهمون میداد یعنی به زور ازش میگرفتم دیگه با هزار بدبختی و کلی تحقیق راجع به روانپزشک ها بردمش پیش یه روانپزشک و ترک کرد الان 3 ماهه ترک کرده و قیافه و اخلاق و رفتارش همه چیش تغییر کرده انگار یه آدم دیگه شده اگر یتونی کمکش کن ترک کنه و اگر کاری از دستت بر نمیاد رهاش کن بزار هر غلطی میخواد بکنه تو آینده خودت و بچه ات رو نابود نکن اینقدر کنار پسرت بمون تا بزرگ بشه و بفهمه الان پسرت خیلی توی سن بدی هست سن بلوغ هست و با این زندگی که داشتین حتما خیلی آسیب دیده اگر پول نداری با روانشناس های بهزیستی که رایگان هست مشورت کن شاید حضوری هم داشته باشن سعی کن پسرت رو ببری پیششون تا درست راهنماییش کنن سعی کن وقتی میری پیش روانشناس کمتر از گذشته هات بگی حرف زدن از گذشته دردی رو دوا نمیکنه بیشتر سوال کن و ازشون راهنمایی بخواه 

شغلش چیه وضع مالیتون چطوره

حوبه کار میکنه خونه و ماشین هم داره

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم