2777
2789

لطفاً اول برام دعا کنید دانشگاه فرهنگیان قبول بشم و با فردی که مد نظرمه ازدواج کنم ♥️

برای من زیاده تک به تک میگمشون...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی زندگی واقعی کسی نمیدونه 

ولی من هم پدرم هم مادرم از بچگیام یادمه که معتاد بودن 

مادرم اعتیادش خیلی زیاده 

حامی هم ندارم که بشه ترکشون داد هیچ راهی نیست 🥲💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دومیش اینه که داداشم معلوله و من همیشه بخاطر این موضوع دوستام رو میپیچوندم که خونمون نیان چون خجالت میکشیدم بخاطر داداشم و مورد تمسخرشون قرار میگرفتم😕

توی زندگی واقعی کسی نمیدونه ولی من هم پدرم هم مادرم از بچگیام یادمه که معتاد بودن مادرم اعتیادش خیلی ...

منم فهمیدم که بابام باعث مرگ مادرم شده اما نمیتونم به برادرام بگم گناه دارن

سومیش اینکه مادرم منو از حق طبیعی غذا خوردن میگیره و وقتی بخاد تنبیه ات کنه علاوه بره کتک و فحش های ناموسی خیلی بد 

نمیزاره غذا بخوری !!! غذا نمیده بهت اگر بری سمت یخچال خیلی بدتر میزنتت

چهارمیش اینکه همیشه زمان دبیرستانم به هم کلاسیام دروغ میگفتم که من از صبح که میام تا ساعت دو ظهر گرسنم نمیشه و نمیتونم چیزی بخورم معدم میریزه بهم 

درحالی که مامانم برای خواهر برادرم یه عالمه خوراکی میراشت و برای من هیچی!!! 

منم که ساده هیچوقت اعتراض نمیکردم و نمیکنم 

ولی دلم برای خودم میسوزه بهش که فکر میکنم 🥲💔