2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 98 پست
دیگه شبا میدونم مجبورم بمونم  خواهر شوهر یکیه که اونم بچه کوچیک داره فک نکنم بتونه کار کنه&nbs ...

بنظرم شال بزار بمونه ی جور احترامه باز اگ از اون خانواده ها هستن ک مهم نی واسشون نزار

اما اگ مهمه واسشون شال بزار بهونه نده دستشون 

خوشبحالت خاهرشوهر کم داری 

من ۵ تا خاهرشوهر ۳ تا برادرشوعر همم ازدواج کردن من اخرین عروسم 

خیلی بی سیاست و ساده بودم خیلی کاش یکیم ب من کمک میکرد همش ۱۹ سالم بود ۲ سال پیش بود

مامانمم ی زن ساده بود

دنیا اگه عدالت داشت...مردم بکارت داشت😒😒😏😏
خداکنه ادمای خوبی باشن خداکنه منکه همون ماه اول ایراد گرفتن چرا ساکتی  چرا پوست لبتو میکنی ...

وای آجی خیلی سخته میفهمم 

بمیرم حق میدم خیلی اذیت شدی 

به من خدا کنه کسی حرفی نزنه وگرنه من از بابا خودمم حرف نمیکشم جواب میدم اونوقت بد میشه😈😈😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آجی خیلی سخته میفهمم  بمیرم حق میدم خیلی اذیت شدی  به من خدا کنه کسی حرفی نزنه وگ ...

ایشالا بهترینا نصیبت میشه 

منم خیلی مجردیم ب قول رفقا سلیطه بودم شوهر کردم شدم موش😂

ولی خداروشکر شوهرم خوبه ینی بعد عروسی خوب شد

خوب نشدا خوبش کررردم 

اون یه تنه کافیه تا ذهن مادر شوهرتو نسبت به تو خراب کنه و مادرشوهرتم تاثیر مستقیم رو همسر و پدر شوهر ...

میگیرمش زبون تا بیاد طرف من 😈😈😂😂😂

ولی میدونم اون حالا منو نشناخته 

قشنگ منو بشناسه عاشقم میشه عین داداشش 😂😂😂

من تونیک راحت میپوشم تا باسن البته شلوار جذب میپوشم گاهی هم شومیز دامن جاریهامم همین مدلین 

دامن بلند من خوشم نمیاد بهم نمیاد 

اما همین تونیک تا زیر باسن خوبه 

چون رونم و باسن هم تو پر بده تنگ بپوشم جلو پدر شوور

دامن بلند من خوشم نمیاد بهم نمیاد  اما همین تونیک تا زیر باسن خوبه  چون رونم و باسن هم ت ...

حالا من دخترم کوچیکه شیر دادن اونجا سختمه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بنظرم شال بزار بمونه ی جور احترامه باز اگ از اون خانواده ها هستن ک مهم نی واسشون نزار اما اگ مهمه و ...

ارع راست میگی همین یه شال نازک ميندازم دیدم مهم نیس میذارم کنار 

یا نه اصلا صبا ميندازم تا غروب دیگه يادشون میره برمیدارم😂😂😂

اینا کمن فقط ۳ تا بچن 

اینم بچه آخره 

حالا برم ازین کانالا سیاست زنانه یه ذره چیز میز یاد بگیرم 😂😂😂😂

ارع راست میگی همین یه شال نازک ميندازم دیدم مهم نیس میذارم کنار  یا نه اصلا صبا ميندازم تا غرو ...

اره برو برو سال بعد میای تاپیک میزنی جاریم اینو گفت خاهرشوهرم اونو گفت مادرشوهرم بهم زنگ نزد...

خدانکنه البتع😂😂

ایشالا بهترینا نصیبت میشه  منم خیلی مجردیم ب قول رفقا سلیطه بودم شوهر کردم شدم موش😂 ولی خدار ...

مرسی عزیز دلم 

من که فعلا زبون خیلی دارم امیدوارم همین جور بمونم موش نشم 😂😂

ولی همین آقا خیلی طرفم بوده این چند سال 

یه سال با داداشش و آبجیش بخاطر من که گفته بودن ولش کن قهر بود طرف منو گرفت 

نمیدونم بعدا چی میشه

مرسی عزیز دلم  من که فعلا زبون خیلی دارم امیدوارم همین جور بمونم موش نشم 😂😂 ولی همین آقا خی ...

اقا واسه شما ..نیست طلاس لامصب😂😂😂😂

حالا من دخترم کوچیکه شیر دادن اونجا سختمه

لباس یقه دکمه دار بپوش و تو اتاق شیر بده جلو بقیه خوب نیس 

یا اگه شرایطش نیست جای دیگه بری شال یا روسریت و بنداز رو صورت بچه

لباس یقه دکمه دار بپوش و تو اتاق شیر بده جلو بقیه خوب نیس  یا اگه شرایطش نیست جای دیگه بری شال ...

اتاق خواب ندارن میرم آشپزخونه باز رفت و آمده🤦🏻‍♀️😅

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اره برو برو سال بعد میای تاپیک میزنی جاریم اینو گفت خاهرشوهرم اونو گفت مادرشوهرم بهم زنگ نزد... خدا ...

😂😂😂😂😂ترکیدم 

آره میخوام تایپیک های جنجالی بزنم از دعوا با جاری و مادر شوهر و خواهر شوور 

اقا واسه شما ..نیست طلاس لامصب😂😂😂😂

ببین حالا چشمش نزنم خیلی خوبه 

از بچگی با هم بزرگ شدیم انگار ۴ سال و نیم با همیم 

آشنا شدیم کنکور داده بود تازه 

الان لیسانسش هم گرفت 

اما خیلی سخت بود هی منتظر موندم تا بزرگ شه😂

بعد هیچ بدی تو این سالا ازش ندیدم همیشه هوام و داشته حتی خرجمم داده کادو خریده ۷ تومن پارسال یه النگو خرید ۴ و نیم انگشتر خرید گفت باشه پیشت به عنوان نشون 

دو هفته پیش روز زن گوشی خریده 

بعد نمیزاره یه جورابم براش بخرم با اینکه خودم کار دارم 

یه لباسی براس خریدم پولش و داد بم 

گفتم چه بهتر اصن