2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 98 پست
ببین حالا چشمش نزنم خیلی خوبه  از بچگی با هم بزرگ شدیم انگار ۴ سال و نیم با همیم  آشنا ش ...

پس خیلی مردخوبیه خاهر 

تعریف نکن چش میخوره

خدا برای همدیگه زیاد نبینتتون❤❤

دنیا اگه عدالت داشت...مردم بکارت داشت😒😒😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خیلی مردخوبیه خاهر  تعریف نکن چش میخوره خدا برای همدیگه زیاد نبینتتون❤❤

آره ماشاالله چشم نخوره ایشاالله 😂😂😂😂😂

حالا امشب هی با خودم میگم خیلی وقته دعوا نکردیم واقعا دلم تنگ شده 😂نمک زندگیمون کم شده 

حموم برو 😂😂😂😂 اعلام کن بگو به ممه من نگاه نکنید میخوام شیر بدم 

😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قربونت برم من کلی ذوق کردم با دعای قشنگت  حتما دعام کن الان تو این شب عزیزم  من بیدار مو ...

مرسی عزیز دلم قوربون محبتت محتاج دعاهاتون هستم 

بزن نتیجه اشو بهم بگو😂❤

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
بالم لب چیه؟ 

مرطوب کننده ی لب عزیزم میتونی از وازلینم به حاش استفاده کنی

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
جوش شیرین خشک؟؟ 

نه عزیزم با چند قطره اب قاطی میکنی حالت خمیری که گرفت بعد یه دقه میذاری رو لب و ماساژ میدی

خیلی خودش   میگیره مغروره  فکر میکنه کیه 😂😂😂 از الان غیبت هامو شروع کنم  آره قب ...

فقط عزیزم اولش لبات خیلی سفید میشه بعدش خوشرنگ میشه نترسی

تیپ میزدم با حجاب بی روسری اعتماد به نفسمم برای بی ارایشی خوب بود ؛ انقدر روسری نپوشیدم اونا عدات کردن حالا خودشونم دیگ بی روسری میگردن 😂😂😂🤣🤣🤣

درستشون کردم

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

خانواده ش خشک و مذهبین؟ اخه روسری تو خونه؟ اونم جلو همسر و پسرش؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اولا که ترجیحا نمون خونه شون.مگر اینکه شهر دیگه باشن و وقتی میری مجبور باشی.اگر تو یه شهرید بذار شوخرت بیاد بیشتر بمونه شبا. ولی اگر رفتی موندی ،کوتاه بمون.لباس مرتب بپوش حتما. و شیک. ولی عرف خونه شون رو رعایت کن.حالا نه که تو خونه روسری بزنی.ولی اگر مثلا براشون مهمه لختی نپوشی،بلوز شیک استین بلند با شلوار بپوش. 

برای ارایشم، صب که بیدار شدی و صورتتو شستی،یه کم تینت لب بمال رو لبت.یه کم به لپات. صورتت جون میگیره.معلومم نیست ارایش کردی.تا لنگ ظهر نخواب. تو کارا در حد معقول کمک کن.مثلا پانشو جاروبرقی بزن.ولی فره جمع و پهن کردن خوبه.جلوشون به شوهرت خیلی احترام بذار.