2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 98 پست
اولا که ترجیحا نمون خونه شون.مگر اینکه شهر دیگه باشن و وقتی میری مجبور باشی.اگر تو یه شهرید بذار شوخ ...

خونشون دور نیست از خونمون اما خب خانوادم اجازه نمیدن شب بخوابه خونه ما 

برا همین من باید برم 

حالا یه کرم ضد آفتاب رنگی میگیرم صبا که بیدار شدم ازون میزنم و تینت لب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دل مهربونت به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه هر روز بیشتر از دیروز همسرت عاشقت باشه❤ حتما تو شب ...

چقد اطلاعات ارایشیت بالاس عزیزم....میشه کمک کنی؟دیگه چیکارا کنیم.منم ۲۱ سالمه دو تا بچه دارم...پوستمم بوره😀

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
چقد اطلاعات ارایشیت بالاس عزیزم....میشه کمک کنی؟دیگه چیکارا کنیم.منم ۲۱ سالمه دو تا بچه دارم...پوستم ...

چون خودم پلی کستیکم همش با جوش درگیرم واسع همین سرم تو این دیگ جوشیده😄

همیشه قرص زینک پلاس استفاده کن باعث میشه همیشه پوستت صاف و روشن باشه 

ماسکای خونگی خیلی موثرن بخصوص ماسک سفیدع ی تخم مرغ، سدر و ماست این دوتا معجزه میکنه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
چون خودم پلی کستیکم همش با جوش درگیرم واسع همین سرم تو این دیگ جوشیده😄 همیشه قرص زینک پلاس استفاده ...

ماسک خونگی نزاشتم تاحالا میشه کمکم کنی...پوستمم چربه و جوش زیاد میزنم

ماسک خونگی نزاشتم تاحالا میشه کمکم کنی...پوستمم چربه و جوش زیاد میزنم

همون قرص زینک واسه جوشا مث اب رو اتیشه 

اگه جای جوش داری همون سفیده ی تخم مرغ بذار یه شب درمیون یه دستمال و اغشته به سرکع کن مث ماسک بذار رو صورتت فقط اطراف چشات نذار چون میسوزنه بذار تا صب‌بمونه(البته اگه سرکتون طبیعه)

ماسک سفیداب و گلاب حرف نداره پوست اسکراب میکنه

سفیداب و سفیدع ی تخم مرغ عین گچ سفیدت میکنه

برای لبم که جوش شیرین خودم استفادع کردم واقعا خوبه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
همون قرص زینک واسه جوشا مث اب رو اتیشه  اگه جای جوش داری همون سفیده ی تخم مرغ بذار یه شب درمیو ...

ن سرکه طبیعی ندارم...پس همون سفیده تخم مرغو بزازم تا صبح بمونه

ن سرکه طبیعی ندارم...پس همون سفیده تخم مرغو بزازم تا صبح بمونه

نه عزیزم سفیدع ی تخم مرغ و باید ۳۰ دقیقه بذاری دمنوش چایی سبز و نعنام واسه جوش صودت معحزه میکنه