2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 98 پست
نه دیگه نبود که نمیمونم  بعد دلمم برا خونه خودمون تنگ میشه  دیشب گفتم همش نمیام خونه شما ...

بهترررر والا نامزدی چیزی جز حرف بازی و دعوا نداش الان از ۵ تا اخر شوهر ۶ ماهه هیچکدومو ندیدم خونه خودمم راااحت

دنیا اگه عدالت داشت...مردم بکارت داشت😒😒😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترررر والا نامزدی چیزی جز حرف بازی و دعوا نداش الان از ۵ تا اخر شوهر ۶ ماهه هیچکدومو ندیدم خونه خو ...

من مهم نیست حرف بقیه 

یه خواهر شوهر خواهم داشت که فعلا شمشیر و از رو بسته اما من بدم نمیاد ازش میگم عب نداره اون حالا منو نمیشناسه چه گلی هستم بعدا پشیمون میشه😂😂😂

قربون دل مهربونت به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه هر روز بیشتر از دیروز همسرت عاشقت باشه❤ حتما تو شب ...

جوش شیرین خشک؟؟ 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
من مهم نیست حرف بقیه  یه خواهر شوهر خواهم داشت که فعلا شمشیر و از رو بسته اما من بدم نمیاد ازش ...

خداکنه ادمای خوبی باشن خداکنه

منکه همون ماه اول ایراد گرفتن

چرا ساکتی 

چرا پوست لبتو میکنی

چرا زبونت درازه

چرا کار نمیکنی 

پیر شدم پیر 

شده بودم کوزت خونشون انقد گریه میکردم

شوهرمم طرف اونا بود...

حلالشون نکردم 

دنیا اگه عدالت داشت...مردم بکارت داشت😒😒😏😏
او سه سال باهات قهره:/ هنوز وارد نشده دشمن داری پر و پا قرص😂

خیلی خودش   میگیره مغروره 

فکر میکنه کیه 😂😂😂

از الان غیبت هامو شروع کنم 

آره قبلا دوست بودیم اما سر یه موضوعی بام قهر کرد بعد هی به داداشش میگفت اینو ول کن و 

خیلی حرفا بهم زد 

تک تک کلماتش تو ذهنمه اما خدا شاهده ذره ای کینه یا نفرت بش ندارم گفتم اشکال نداره نگران داداشش بوده

خیلی خودش   میگیره مغروره  فکر میکنه کیه 😂😂😂 از الان غیبت هامو شروع کنم  آره قب ...

اون یه تنه کافیه تا ذهن مادر شوهرتو نسبت به تو خراب کنه و مادرشوهرتم تاثیر مستقیم رو همسر و پدر شوهرت داره  پس خیلی سعی کن که عروس خوبی باشی:/❤

اول اینکه سعی کن شبا نمونی سنگین تری دوم وقتی خاهرشوهرات هستن کارنکن مادرشوهرت تنها بود کمک دستش با ...

دیگه شبا میدونم مجبورم بمونم 

خواهر شوهر یکیه که اونم بچه کوچیک داره فک نکنم بتونه کار کنه 

حالا کار و مشکل ندارم خوشم نمیاد یه زن سن بالا جلوم خم و راست شه 

در حد چیزایی که بلدم کار میکنم 

آره بقیشم رعایت میکنم حتما مرسی عشقم 

حالا برادر شوهر که شهر دیگس نیستن زیاد اما جلو پدر شوهرم آستین بلند و شلوار گشاد میپوشم 

لباس جذب نمیپوشم اما فکر نکنم بتونم شال و روسری تحمل کنم

من خونشون تونیک شلوار میگردم با روسری چون برادر شوهر و پدر شوهرم هستن اگه اونها نباشن موباز مادرشوه ...

میخوا پارچه بخرم دوتا تونیک خنک و راحت بدوزم با شلوار دامنی برا خونشون 

برادر شوهرم که مجرد ندارم راحته

میخوا پارچه بخرم دوتا تونیک خنک و راحت بدوزم با شلوار دامنی برا خونشون  برادر شوهرم که مجرد ند ...

من تونیک راحت میپوشم تا باسن البته شلوار جذب میپوشم گاهی هم شومیز دامن جاریهامم همین مدلین 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔