سلام دوستان لطفاً اگر کسی تجربه ای داره کمکم کنید خیلی حال بدی دارم،ماه قبل بیستم باید پریود میشدم که چهار روز زودتر شدم این ماه به هوای ماه قبل سه چهار قبل از تاریخ پریود ماه قبل رابطه محافظت نشده داشتم والان هم پریود نشدم،هیچوقت پریودم دور نمیشده یعنی الان امکان بارداری چند درصد هست؟یا کسی رو در اطرافتون دیدین بااین شرایط باردار شده باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
هر چی باشه من نمیخوام آخه ۲۲سالمه دخترم هم ۲سالشه الان دومی رو بیارم🤦
چقد زود بچه دار شدی من مثل سگ میترسم از بچه دار شدن بخاطر اینکه روزگارم خوش نیست بچه من بیاد تواین دنیا چیکارکنه اخه دعا کنید تو رو به امام هادی هیچ وقت بچه دار نشم
میدونی اگر باردار نباشی پریود نشدنت بخاطر استرسه انشاالله که نیستی برو عطاری عروس پشت پرده بخ ...
تو کل عمرم هیچوقت بجز زمانی که حامله شدم پریودم کم و زیاد نشده هیچوقت نبوده عقب بندازم الان برا همین استرس دارم حتی حاملگی سر دخترم چهار روز قبل از پریودم از بس بیحال بودم آزمایش دادم متوجه شدم حامله ام