2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 62 پست
منم از ناچاری و فشار زیاد شوهرم مجبور شدم بزارم بچه دار شم وگرنه خودمم هییییچ علاقه ای به بچه ندارم

دیگه شده حداقل سعی کن برای دختر نازت مادر رفیقی باشی نزار زود ازدواج کنه نزار مثل ماها زور یه مرد بالاسرش موهاشو سفید کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلا منظم بودم اصن مطمن بودم حاملم چون 8روز تاخیر تاحالا نداشتم موقع حاملگی اولم یکروزبعدتاخیرفهم ...

خدا از زبونت بشنوه گلم خدا کنه همینجوری باشه یه ذره دلخوشم کردی امیدوار شدم

دیگه شده حداقل سعی کن برای دختر نازت مادر رفیقی باشی نزار زود ازدواج کنه نزار مثل ماها زور یه مرد با ...

واقعاً اره خودم خیلی زجر کشیدم۱۵سالم بود ک شوهرم دادن🤦😭

وسط سیکل که تخمک گذاری هست، رابطتون محافظت شده بوده؟ یا همین روش طبیعی بوده؟ 

امکان بارداری صفر نیست، ممکنه دچار تنبلی تخمدان، بهم ریختگی هورمونی چیزی شده باشین. تست بتا بدین. ولی با توصیفات باردار نیستی ، ولی بعید هم نیست.

استرس نداشته باش، بی بی چک بزن، که بار روانی ازت برداشته شه. اون وقت آزاد میشه

ببین اگه تو دوره تخمک گزاریت نبوده بارداری نمیشی.اگه میخوای بدونی کی دوره تخمک گزاریت هست یه اپلیکیشنی سراغ دارم بهت میگه کی روز تخمک گزاریت هست اسم اپلیکیشنش لیوم بانو هست خیلی جالبه

وسط سیکل که تخمک گذاری هست، رابطتون محافظت شده بوده؟ یا همین روش طبیعی بوده؟  امکان بارداری صف ...

همه اش محافظت شده بوده،تنبلی تخمدان هم ندارم چون همه پریودام تقریبا منظم بوده یعنی می‌شده زودتر بشم ولی دور تر اصلا

ببین اگه تو دوره تخمک گزاریت نبوده بارداری نمیشی.اگه میخوای بدونی کی دوره تخمک گزاریت هست یه اپلیکیش ...

نه عزیزم روز تخمک گذاری نبوده به حساب این ماه که باید پریود میشدم دوسه روز قبل از تاریخ یبار رابطه محافظت نشده داشتم