2821
2789
یعنی الان سین زد هیچی نمیگی؟اگه دیگه پیامی ندادچی

تا دو سه روز جواب نمیدم پیام میده چرا پیام نده

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قصداردواج داریم فعلا البته فک نکنم بشه

اگر قصد ازدواج داره اون پسر میاد خواستگاریتون

بیخود خودتونو سبک و کم ارزش نکنید و جایگاه خودتون رو مراقب باشی ک تصعییف نشه

اکثر پسرهایی هم ک دوست دختر دارن فقط دنبال هوس و شهوت و آسیب زدن به عواطف و احساسات دخترا هستن و وقتی به هدف خودشون رسیدن اون دختر رو رها میکنن و میرن دنبال طعمه جدید

واقعا از خود دخترها تعجب میکنم ک چطور حاصر میشید تن به این خواری بدید و اینطور خودتون رو دستخوش یه مشت پسر هرزه و کس و ناکس کنید؟!!!!

اگ رفتارت واقعا بد بوده برو اشتباهت رو بپذیر و معذرت خواهی کن و یه کم صبر کن خودش احتمالا میاد سمت ...

نمیدونم حس میکنم زیاد پیگیرش بودم و حساسیت به خرج دادم براش خودشم گفت زیادگیر نده همین گیردادنات منو دورم کرده.الان کع سین زد بعد ی ربع بهش گفتم من باوجودگرفتاری خودم به فکرت ونگرانت بودم.بدگفتم؟

نمیدونم حس میکنم زیاد پیگیرش بودم و حساسیت به خرج دادم براش خودشم گفت زیادگیر نده همین گیردادنات منو ...

آره دقیقا، همین گیر دادناس که دورش کرده

نه خوب گفتی، فعلا تا خودش پیام نداده و اینا دیگ هیچی نگو

منتظر باش تا حرکت بعدی از طرف اون باشه

گیرم نده ک چرا سین کردی و جواب ندادی بیخیال بگیر خودت رو

نظرمنه البته دیگ هرجور خودتون صلاح میدونید دوست عزیز

اگر قصد ازدواج داره اون پسر میاد خواستگاریتون بیخود خودتونو سبک و کم ارزش نکنید و جایگاه خودتون رو ...

عزیزم برای خواستگاری هم شناخت لازمه بدون هیچی که نمیشه