2789
عنوان

با بیست و دو سال سن هنوز اضطراب اجتماعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 45 پست
پول تراپیست ندارم قبلا دو سال پیش ادمای مختلف رفتم بدردم نخوردن

ببین این حس اضطراب اجتماعیت چطوره؟ مثلا فکر میکنی همه زیر نظرت دارن وقتی بیرون میری ؟ مثلا فرضا یه تلو خوردی حین راه رفتن، یا توی کافه نشستی یه چیزی افتاد یا صندلی رو بد جور کشیدی توی این موقعیتا اگه همچین حسی داری

به اطرافتان نگاه کن میبینی هیچ کی توجهی نداره اگه هم نگاه کنن صرفا کنجکاوی انسانیه که صدا از کجا بود. هیچ نوع فکر و قضاوتی در موردت نمیکنن

اگه هم با صحبت کردن و معاشرت مشکل داری زیاد برو بیرون خودت رو مجبور کم با بقیه حرف بزنی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این که اره ولی خب از بچگی همینم

منم این مشکلو دارم

هی میگم نه بلخره درست میشه هی خودمو تو شرایط بیرون رفتن قرار بدم ولی تاثیر نداره😀🫩

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼

ادم ها رو هیچی حساب نکن

چون واقعا هم هیچی نیستن اینو با خودت تکرار کن

من موقع رانندکی مضطرب میشدم از جای دیگه با خودم گفتم همه ی اینها مخصوصا اقایون پشت فرمون چارتا خروگاون دیگه بوق بزنن داد بزنن فدای سرم خر کی باشن😂

ربطی به سن نداره یه آدم ۵۰ ساله هم میتونه این اختلال رو داشته باشه بعدش تو چجوری همچین تشخیصی در مورد خودت دادی؟ حتی اگه تشخیصتم درست باشه باید درمان بگیری تا خوب شی خودبخود از بین نمیره

سلام دوستی ندارم از بچگی هم شخصیت درونگرایی داشتم کلا با خانواده صحبت نمیکنم زیاد بیشتر روز رو تنهام

تک فرزندی یا دارای خواهر وبرادری

روابط با اعضای خانواده چطوره.

راحت درخواست خودت را از اعضای خانواده طلب می کنی یا به سختی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

تک فرزندی یا دارای خواهر وبرادری روابط با اعضای خانواده چطوره. راحت درخواست خودت را از اعضای خانواده ...

نه خودم بچه اولم دو تا خواهر کوچکتر دارم با مامانم یه ذره بهترم ولی خب با خونواده کلا خوب نیستم معمولا درخواستم به مامانم میگم با بابامم اصلا رابطه ام خوب نیس

به سن نیست که همینکه به اضطرابت باج نمیدی و بیرون میری ، عالیییه

بیرون رفتنم خیلی افتضاحه با هیچکی حرف نمیزنم فقط الکی میرم بیرون هر روز کلا خونه نشین نیستم بیشتر شخصیتم این مدلیه