2821
2789
میدونم منم تجربه تورو داشتم خیلی طول کشید بفهمم کارم اشتباهه وقتی گیر دادنای الکیم کم شد ک چیزی از د ...

نیم ساعت پیشم گفته بودم بهش که من باوجوداینکه دوروز خودم کارداشتم ولی ب فکرت بودم نگرانت شدم حالتم خوب نیست.بنظرت بدگفتم؟اگه سین کردو جواب نداد دیگه چیزی نگم؟چون این چندروزم کرونا گرفته حالش بده میگم اگ پیام ندم دیگه نگه ک بی معرفته

نیم ساعت پیشم گفته بودم بهش که من باوجوداینکه دوروز خودم کارداشتم ولی ب فکرت بودم نگرانت شدم حالتم خ ...

ی قوربون صدقه ای چیزی یکم مهربون باش بگو فلان چیزو بخور خوب مثلا  خیلی نگرانتم حالت بهتر شده و اینا دیگ قلقش باید دستت باشه چطور از دلش در بیاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی قوربون صدقه ای چیزی یکم مهربون باش بگو فلان چیزو بخور خوب مثلا  خیلی نگرانتم حالت بهتر شده و ...

نه میدونم گلم.میگم الان بهش گفتم که من بفکرت بودم و اینا.اگه این پیامم سین کردوجواب نداد بازم بهش پیام بدم یانه دیگع نمیخاد؟

وقتی ولت کرده سراغی ازت نمیگیره واسه خودت ارزش قائل شو ، محلش نذار 

نمیدونم گفتم چون کرونا گرفته اللن بهونه میاره ک من مریض یودم و.. سراغ نگرفتی.نمیدونم چی بگم بهش

کلا چیزی بهش نگو به نظرم  دوستت داشته باشه خودش میاد سمتت

خودش صبح پیام داد.چندروزدیگه تولدشه ولی نمیتونیم هموفعلا ببینیم نمیدونم چیکارکنم براش تومجازی براتولدش