singleeee مدیر عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1271 عنوان بی محلی | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 66 پست قشنگا وقتی پسری دوروز نباشه و بعد دوروز فقط پیامارو سین کنه و جوابی نده برخوردتون چیه 1400/11/15 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
singleeee مدیر استارتر عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1271 میدونم منم تجربه تورو داشتم خیلی طول کشید بفهمم کارم اشتباهه وقتی گیر دادنای الکیم کم شد ک چیزی از د ... نیم ساعت پیشم گفته بودم بهش که من باوجوداینکه دوروز خودم کارداشتم ولی ب فکرت بودم نگرانت شدم حالتم خوب نیست.بنظرت بدگفتم؟اگه سین کردو جواب نداد دیگه چیزی نگم؟چون این چندروزم کرونا گرفته حالش بده میگم اگ پیام ندم دیگه نگه ک بی معرفته
fatemep99 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 12306 نیم ساعت پیشم گفته بودم بهش که من باوجوداینکه دوروز خودم کارداشتم ولی ب فکرت بودم نگرانت شدم حالتم خ ... ی قوربون صدقه ای چیزی یکم مهربون باش بگو فلان چیزو بخور خوب مثلا خیلی نگرانتم حالت بهتر شده و اینا دیگ قلقش باید دستت باشه چطور از دلش در بیاری
singleeee مدیر استارتر عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1271 ی قوربون صدقه ای چیزی یکم مهربون باش بگو فلان چیزو بخور خوب مثلا خیلی نگرانتم حالت بهتر شده و ... نه میدونم گلم.میگم الان بهش گفتم که من بفکرت بودم و اینا.اگه این پیامم سین کردوجواب نداد بازم بهش پیام بدم یانه دیگع نمیخاد؟
ایدنسحسدثونیوی عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 1900 یعنی بهش پیام ندم تاخودش پیام بدع اره گلم وقتی ولت کرده سراغی ازت نمیگیره واسه خودت ارزش قائل شو ، محلش نذار
singleeee مدیر استارتر عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1271 وقتی ولت کرده سراغی ازت نمیگیره واسه خودت ارزش قائل شو ، محلش نذار نمیدونم گفتم چون کرونا گرفته اللن بهونه میاره ک من مریض یودم و.. سراغ نگرفتی.نمیدونم چی بگم بهش
barana788 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8734 الان بهش گفتم که من نگرانت شدم این دوروز کع نبودی.بدگفتم؟چجوردقبقا برخوردکنم باش کلا چیزی بهش نگو به نظرم دوستت داشته باشه خودش میاد سمتت خدایا مرسی ♥️
singleeee مدیر استارتر عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1271 کلا چیزی بهش نگو به نظرم دوستت داشته باشه خودش میاد سمتت خودش صبح پیام داد.چندروزدیگه تولدشه ولی نمیتونیم هموفعلا ببینیم نمیدونم چیکارکنم براش تومجازی براتولدش