2821
2789
نه دیگ وقتی بهش گفتی ک درگیر بودی و اینا  سین کرده جواب نداده فعلا چیزی نگو صبر کن ببین چکار ...

خب من بهش گفتم که من خودم این دوروز درگیر بورم ولی بااین وجود نگران و بفکرت بودم.بدگفتم بنظرت؟پررو نمیشع بااین حرفم؟🤣🤣

عزیزم برای خواستگاری هم شناخت لازمه بدون هیچی که نمیشه

بالاخره شناخت هم راه و روش خودشو داره و حداقلش بایستی خانواده ها در جریان باشن

بالاخره خواستگاری رفتن و اطلاع خانواده ها خیلی ارزشمندتره برای شخصیت و جایگاه خانم

هر چند ایت نظر منه شاید بعضیا با دوستیهای خارج از عرف و کوچه و بازار مشکلی نداشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا، همین گیر دادناس که دورش کرده نه خوب گفتی، فعلا تا خودش پیام نداده و اینا دیگ هیچی نگو م ...

چیکارکنم دوباره خوب شه.چون برام مهم بودگیر میدادم.باشه گلم

دیگه هیچوقت پیام نمیدادم تا وقتی که خودش بیاد طرفم  جوری رفتار میکنم که بفهمه نبودش برام مهم ن ...

الان بهش گفتم من دوروز باوجودگرفتاری خودم بفکرت بودم بدگفتم؟درمقابل سردشدنش چیکارکنم خوب شه دوباره خیلی دورشده ازم

امیدوارم🤣🤣چیکارکنم دوباره مثل قبل شه

فعلا ک بنظرم هیچکار باید منتظر اون باشی

ولی توصیه میکنم در کل کتاب زنان زیرک رو دانلود کن و حتما بخون جواب سوالات رو میگیری و میدونی چجور برخورد کنی

بخاطررفتارای خودم که زیاد گیر میدادم خیلیی سرد شده

اها پس رفتی رو عصابش😑اگ گیر الکی میدی سعی کن خودتو درست کنی منم همینجور بودم الان دیگ فقط قبل پریودی الکی گیر میدم چند دیقه بعدش خودم برگام میریزه ک چقد الکی پریدم بهش😐