2777
2789

رو تخت میخابن یا زمین 

من پسرم تخت داره ولی پایین رو تشک می‌خوابه ۶ سالشه

انقدم غلت میزنع که دورتا دورش بالشت و پتو و کوسن و .... بازم همش نگرانم تازه جا خوابشو جداکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادته . شوهر منم خانوادتا عادت به زمین دارن بچه هام هم با این که تخت دارن گاهی زمین میخوابن . 

من از نزدیکای چهار سال شروع کردم به جدا کردن ولی خوب گاها میومد شب پیش ما که دوباره برش میگردوندم . تقریبا از نزدیکای شش و سن ورود به مدرسه دیگه کلا نیومد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عادته . شوهر منم خانوادتا عادت به زمین دارن بچه هام هم با این که تخت دارن گاهی زمین میخوابن . من از ...

نصف شب بیدار میشدن یعنی؟

من بچم دوهفته بود جدا میخابید کلی تمرین کردیم شبا هی سر میزدم چندبار بهش

شوهرم چند شب رف پیشش گفت طاقتم نمیاد این بچه دوباره عادت کرد!

من پسرم از یک سالگی تخت خودش ما تخت خودمون ولی برا جدا کردن اتاق همیشه خودم اضطراب دارم

من اژوقتی زایمان کردم خودمم رو تخت نرفتم خخخخ

بنظرم همین الان جداش کن ولی سعی کن شبا چند بار بهش سر بزنی

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

از قبل یه سال .همیشه هم روتخت خودشون میخوابیدن از اول حوصله ی رختخواب پهن کردن جع کردن ندارم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نصف شب بیدار میشدن یعنی؟من بچم دوهفته بود جدا میخابید کلی تمرین کردیم شبا هی سر میزدم چندبار بهششوهر ...

اره میومد . 

با خوندن متنت حس کردم بچه تون خودش مستقله شما دوتا مثل چسب رهاش نمی کنید 😐😁 . یکم بر احساساتتون مسلط باشید بابا 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚