2777
2789
عنوان

خدا به مادرشوهرم سلامتی بده

313 بازدید | 33 پست

اینجا همه از مادرشوهرشون گله میکنن ولی من میخوام ازش تعریف کنم خوبیاشو بگم

من سرما خوردم بدجور اون روز فقط بهم شیر داغ کرد بهم داد خوردم یا دیشب مهمون داشتم کل ظرفامو شست مثلا به نوه هاش که تنقلات میگیره برا منم همونقد میگیره میاره کافیه کنارش بگم مامان فلان چادرت چقد خوشگله تا اونو بهم نده دس بردار نیس صبحونه درس میکنه از پایین منو صدا میکنه میگه تا نیای بهم نمیچسبه سرما خوردنی میخواستم سوپ بگیرم از بیرون حال نداشتم خودم بپزم خودش گف مگه من میزارم از بیرون بگیری خودم برات درس میکنم راستی خودشم اون بالاس ما پایینیم کلا هوامو داره منم در قبالش مریض شدنی کاراشو انجام میدم براش غذا میبرم

خدا حفظش کنه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا براتون حفظش کنه😍 هنوز انسان بودن از بین نرفته کاش مادرشور منم یکم اخلاقش خوب میبود😞

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

عجببببببببب مادر شوهر گلی

ازراین گلا زیاد شه الهی😍👌🏻🎉

خودت و مادر شوهرت سلامت باشی

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃