2777
2789
رابطم باهاش خوبه برا نازاییم پا ب پام کمکم کرده باهام گریه کرده اما اینونمیدونم ک قبول کنه یا نه ا ...

آخه تخمک چیز مهمی نیست اون هر ماه یکیشو داره دفع میکنه حالا یکیشم بده شما

البته دردسر داره براش اذیت میشه ولی خواهرشی خب

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
ترس نداره من از طریق واسطه از غریبه گرفتم تو که نمیخوای ببینیش از چی میترسی

اها یعنی شما میدونستی که چجورادمی بوده؟

میترسم ادم بدی باشه یا قیافش بهم نخوره 

مثلا بچه شبیهمون نشه

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تخمک چیز مهمی نیست اون هر ماه یکیشو داره دفع میکنه حالا یکیشم بده شما البته دردسر داره براش اذی ...

اره ولی تخمک نصف وراثت بچه رو تعیین میکنه یعنی انگاربچه اونه

و اینکه شاید راصی نشه تخمکش بااسپرم همسرمن بشه جنین

اره ولی تخمک نصف وراثت بچه رو تعیین میکنه یعنی انگاربچه اونه و اینکه شاید راصی نشه تخمکش بااسپرم هم ...

🥺عزیزم

نظر همسرش هم مهمه ولی من باشم رضایت میدم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اها یعنی شما میدونستی که چجورادمی بوده؟ میترسم ادم بدی باشه یا قیافش بهم نخوره  مثلا بچه شبیه ...

من رفتم یه البوم نشونم داد یه خانومی بود که شبیهم بود من اونو انتخاب کردم

من رفتم یه البوم نشونم داد یه خانومی بود که شبیهم بود من اونو انتخاب کردم

خانوم رو دیدی از نزدیک؟؟؟

نامه محضری ازش گرفتید؟؟؟

دکترتون کی بود؟؟؟

آخه منم دنبالشم

🥺عزیزم نظر همسرش هم مهمه ولی من باشم رضایت میدم

درسته

من دیروز پانکچرشدم اولین بارم بود ذخیرمم ۰/۹ 

سه تا فولیکول داشتم هر سه خالی.

هنوز بادکترم صحبت نکردم

بنطرتون دیگه امیدی نیس به خودم؟

خانوم رو دیدی از نزدیک؟؟؟ نامه محضری ازش گرفتید؟؟؟ دکترتون کی بود؟؟؟ آخه منم دنبالشم

دکتر ربابه طاهری پناه بود نامه مخضری نمیخواد  اگه خواستی تلفن واسطه امو بهت بدم ادمهای خوبی رو پیدا میکنه ،اون خانوم رو روز تخمکگیری دیدم انقدر مظلوم بود که نگو

درسته من دیروز پانکچرشدم اولین بارم بود ذخیرمم ۰/۹  سه تا فولیکول داشتم هر سه خالی. هنوز باد ...

شک نکن همیشه جای امید هست از خدا میخوام به حق این ماه عزیز بی منت و راحت باردار شی😍

یه نذر خوب انجام بده نیت کن که اگر به سلامتی بچت بی دردسر اومد بغلت یه کاری انجام بدی