2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید 😥

418 بازدید | 24 پست

بچه ها چرا ببخشیدمن هرجا میرم سرویس بهداشتیاش کثیفه مثلا محل کارم که میرم انقد کثیفه روم نمیشه به صاحبکارم بگم مستخدم بگیره چون بداخلاقه بااکراه میرم مجبورم  یامثلا یبار رفتم دانشگاه اونجام یبار رفتم دیدم افتضاحه مستخدما نمیدونم چرا تمیز نمیکنن اینجاهارو حالا خیلی جاها بیرون رفتم بنظرتون مستخدم ندارن اینطورین یا خود مستخدما تمیز نمیکنن قورتم ندین خب 😥

خدایا داده ونداده ات راشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بده من همیشه وقتی هنوز خونه هستم میرم دستشویی بعد میرم بیرون حتی اگه ۷یا۸ ساعت بیرون باشم خودمو نگه میدارم چندشم میشه برم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بعضی جا شعور استفاده از سرویس بهداشتی عمومی رو ندارن بخاطر همون کثیفه 

اگه هر کدوم از ما بهداشت رعایت کنیم شاید اینجوری نشه 

ولی خوب داشتن مستخدم و تمیز کردن خیلی مهمه

سلام

دستشویی خونه نیست که به فکر بهداشتش باشن یا دل بسوزونن فرتی و شرتی تمیز میکنن بعدم‌خود استفاده کننده ها هم نظافت و بهداشت و رعایت نمیکنن‌

یاد توالت عمومی های بین شهرها افتادم 🤢از دست تو 

ایششششششش

😅