الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂 والا تک و تنها آشپزخونه و اتاقارو تمومش کردم😐شانسمه دبیرستانمون آنلاین شد 😑مگه نه چی میشد😑😐امسالم انتخاب رشته😂در کل از ۶ که بیدارم تا خود ۱۲ شب به کارم
واقعاخوشبحال مامانت بااین دخترش من دبیرستان بودم اتاقمو تمیزمیکردم تا دمه درش دگ بقیه فضای خونه ب من ...
😂وای 🤗من وجدانم نمیزاره پاش درد میکنه قربونش برم نمیخوام اذیت شه😂فقط آشپزی به عهده اشه و تموم 😂بقیش خودم
بعدش خداروشکر به شغلمو و مدرسمم میرسم😂😂ولی نمیدونم در حالا کارم باشم باید تو سایت باشم حوصلم سر نره 😂😂در حال جارو ....در همه حال اونم دستمه😂😂دوستام میگن تو پزشکم بشی بازم خونت دسته گله 😂😂😐باورت نمیشه چند روز پیش قبل آنلاین شدن پودمان داشتیم 😑😑یه سوزن نخ بلد نبودن یه ساعت فقط نخ برای اینو اون میکردم😐🤣یه جوریم نگاه میکردن انگار دارم آپلو هوا میکنم