2777
2789
عنوان

کارای عیدوشروع کردید؟

118 بازدید | 14 پست

ازکی شروع میکنید؟من ک خودم ازامروز دست بکارشدم گازو یخچالو حسابی دارم تمیزمیکنم

تازه یسری همه جارو حتی پرده اینا رو شستم ولی بازنمیتونم دوباره همه جارو بایدتمیزکنم برق بیوفته😛

فرشمم دادم قالی شویی .دیواروکابینتام غول بزرگشونه بنظرم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😂 ی پا کدبانویی واسه خودت

😂 والا تک و تنها آشپزخونه و اتاقارو تمومش کردم😐شانسمه دبیرستانمون آنلاین شد 😑مگه نه چی میشد😑😐امسالم انتخاب رشته😂در کل از ۶ که بیدارم تا خود ۱۲ شب به کارم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
😂 والا تک و تنها آشپزخونه و اتاقارو تمومش کردم😐شانسمه دبیرستانمون آنلاین شد 😑مگه نه چی میشد😑😐ام ...

واقعاخوشبحال مامانت بااین دخترش من دبیرستان بودم اتاقمو تمیزمیکردم تا دمه درش دگ بقیه فضای خونه ب من ربطی نداشت😂 غذامم ک میخوردم بشقاب و لیوان خودمو میبردم یامیشستم یامیزاشتم توسینک میرفتم تواتاقم بازم دگ ب من ربطی نداشت بقیش😂 اما الان خونه شوهر مثه چی باید بسابم😂 شانس مامانم بود طفلک😂😂

واقعاخوشبحال مامانت بااین دخترش من دبیرستان بودم اتاقمو تمیزمیکردم تا دمه درش دگ بقیه فضای خونه ب من ...

😂وای 🤗من وجدانم نمیزاره پاش درد میکنه قربونش برم نمیخوام اذیت شه😂فقط آشپزی به عهده اشه و تموم 😂بقیش خودم

بعدش خداروشکر به شغلمو و مدرسمم میرسم😂😂ولی نمیدونم در حالا کارم باشم باید تو سایت باشم حوصلم سر نره 😂😂در حال جارو ....در همه حال اونم دستمه😂😂دوستام میگن تو پزشکم بشی بازم خونت دسته گله 😂😂😐باورت نمیشه چند روز پیش قبل آنلاین شدن پودمان داشتیم 😑😑یه سوزن نخ بلد نبودن یه ساعت فقط نخ برای اینو اون میکردم😐🤣یه جوریم نگاه میکردن انگار دارم آپلو هوا میکنم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد