2777
2789
عنوان

بهمن ماهی که باشی

288 بازدید | 27 پست

بهمن ماهی که باشی، میشی یه آدم خاص !

میشی کسی که حسش نابه

عشقش نابه

بهمن ماهی که باشی میشی یه آدم ناب !

میشی کسی که بودنش یه هدیس برای بقیه

بهمن ماهی که باشی میشی تو!

تویی که پر از احساسی

بهمن ماهی که باشی میشی یه دوست

یه همسفر

یه عاشق

یه عاشق واقعی

یه همسفر واقعی

یه دوست واقعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی هنوز معتقدین ب ابن متنای چرندیجات وجود دارن 🤢

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
هنوزم کسانی به ماه تولدشون افتخار میکنن ؟

تازه تو یه تاپیک  یه سری ها داشتن بخاطر ماه تولد خون می ریختن یهو قفل شد تاپیک 🤣🤣🤣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
تازه تو یه تاپیک  یه سری ها داشتن بخاطر ماه تولد خون می ریختن یهو قفل شد تاپیک 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شوهر من بهمن ماهیه ولی تخس و مغروره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
نه بابا😂😂

خواستم کامنت بزارم دیدم قفل شده وگرنه  همشون رو می شستم پهن میکردم زنای گنده خجالت نمی‌کشن ، البته شایدم همشون بچه مدرسه ای بودن .  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️