2777
2789
عنوان

بهمن ماهی که باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شوهر من بهمن ماهیه ولی تخس و مغروره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ربطی به ماه تولد نداره 

دوقلوهای های من متولد یک ماهن رفتار و اخلاق و حرفاشون زمین تا آسمون با هم فرق می‌کنه   فکر کنم فقط ایرانیای جوگیر همچین اعتقاداتی دارن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خواستم کامنت بزارم دیدم قفل شده وگرنه  همشون رو می شستم پهن میکردم زنای گنده خجالت نمی‌کشن ، ال ...

واقعا خجالت داره ،رگ گردن باد میکنن برای ماه تولد😑😂

باورم نمیشه سر این چیزا بحث میکنن🤦‍♀️😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وهمسرم  بهمن ماهی هستیم 😁

ع چ جالب...تا به حال زوجی رو ندیده بودم متولد یه ماه باشند

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
سر زایمان طبیعی و سزارین ندیدی چیکار میکنن🤣🤣🤣🤣 این به اون میگه گشاد شدی اون به این میگه بچت عقب ...

چ طرز صحبت کردنه واقعا

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

[QUOTE=] سر زایمان طبیعی و سزارین ندیدی چیکار میکنن🤣🤣🤣🤣 این به اون میگه گشاد شدی اون به این میگه بچت عقب ... [/QUOTE]

وااای😂😂😂یه دفعه بودم حالا چون تجربه ندارم چیزی نمیگفتم؛ ولی یقه پاره‌میکردنا😂یکی میگفت چقدر بیشعور ‌ و بی سوادید الان علم میگه این بهتره؛ یکی میگفت گشاد میشی و اینا ،اون یکی میگفت چرت نگو ،من از قبل ازدواجمم تنگ‌تر شدم😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

[QUOTE=] سر زایمان طبیعی و سزارین ندیدی چیکار میکنن🤣🤣🤣🤣 این به اون میگه گشاد شدی اون به این میگه ...

😐😐😐

جالبش اخلاقهامون دقیق شبیه همه😅

واقعا؟چ عالی...منم بهمنی ام پس دعا کنید یه همسر بهمنی مثل خودم نصیبم بشه