2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میگه نیا من با اسنپ میرم خونه صبح میام پیشت آخه من خونه بابامم  اما دلم میخواد یه کاری ب ...

ماشین داری برو دنبالش 

ولی اگه نداری بیخیال کجا بری

کجا رفته؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
الان کوتاه بیای عادت میکنه فردا ک خستگیش در رفت خیلی جدی بشین باهاش صحبت ک بگو اینبار رفتی خوش گزشت ...

آخ که چقدر دلم میخواست میتونستم بگم اما من سرم شلوغه نمیتونم برم جایی یه ده روز استراحت داشتم که اینم سرما خوردیم همه مون و نشد کاری بکنیم

الانم باید برم دنبال کارام اما حالم اصلا خوب نیس

خودش میگه نیا من با اسنپ میرم خونه صبح میام پیشت آخه من خونه بابامم  اما دلم میخواد یه کاری ب ...

خب شما برو خونه خودتون منتظرش بمون

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

عزیزم اگه میخواست تو با دوستش یا بادوستاش که باهاش رفتن مسافرت هم کلام شی ک تورم میبرد

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
حتی اینقدر دلش تنگ نشده پاشه بیاد دنبالت  میگه حالا فردا همو میبینیم

دقیقا

شوهر من میره بیرون نصف روز

از دلتنگی قلبش میگیره

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

برو خونت یه شربتی چیزی اماده کن امد پشت در درو بازکن بگو سوپرایز 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آخ که چقدر دلم میخواست میتونستم بگم اما من سرم شلوغه نمیتونم برم جایی یه ده روز استراحت داشتم که این ...

حالا اونم پا نمیشه دم به دیقه بره مسافرت تو هم یه تایمی از وقتتو خالی بزار ک با تو عشقو حال کنه نه رفیقاش کاری نکن فردا پشیمون بشی 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

به نظرم اصلا تحت تاثیر حرفای اینجا قرار نگیر 

هم مرد هم زن اجازه دارن تنهایی برن سفر حداقل سالی ۱بار 

ازدواج که اسارت نیست 

اصلا دوری ۱هفنه ای هم برای زندگی مشترک لازمه 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
ماشین ندارم آره میشینم سر جام بهتره فکر کنم اگه برم بابام هم به غرورش بر میخوره از شوهرم و خنگ با ...

چرا؟از چی ناراحت؟