2777
2789
اما دیگه دارم میترکم

خونه خودت تا خونه بابات چقدر راهه؟ 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من منو بزاره خونه بابام پاشه با دوستای مجردش بره سفر تازه معلوم نیس چه غلطی کردن تو سفر بعد بیام برم استقبالش به هفت تیکه مساوی تقسیمش میکنم خیلیم جدیم 😑

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
نه یکم بیشتر ،فقط دیگه نمی‌تونیم تو متن بیشترشو توصیف کنیم ، دم دستمون بودی خوب بود 😂😂😂😂 شوخی ک ...

😂😂😂آره بخدا کاش یه نفر بزنه تو سرم خسته شدم از خنگ بازی های خودم

این چند روز که کارم شده بود گریه رو یادم رفته انگار 

شوهر من منو بزاره خونه بابام پاشه با دوستای مجردش بره سفر تازه معلوم نیس چه غلطی کردن تو سفر بعد بیا ...

منم میخوام همین کارو بکنم اما وقتی میبینمش باز با یه لبخند مسخره میرم استقبالش😔

نیم ساعت 

بنظرم اگه حساسه که تنها نباشی تا نصف شب نرو خونه خودت ، اما اگه مشکلی پیش نمیاد برو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
😂😂😂آره بخدا کاش یه نفر بزنه تو سرم خسته شدم از خنگ بازی های خودم این چند روز که کارم شده بود گری ...

عزیزم معلومه خیلی دوسش داری ، چند سالتونه خودت و شوهرت و چند وقته ازدواج کردین ؟

بنظرم اگه حساسه که تنها نباشی تا نصف شب نرو خونه خودت ، اما اگه مشکلی پیش نمیاد برو 

اون توقع نداره من برم خونه خودم هم تنها میترسم

مثلا منت سرم گذاشته آورده خونه بابام که راحت باشم

خب چیکار کنم که بفهمه من خیلی ناراحتم نمیخوام اذیتش کنم مرد خوبیه اما واقعا این حرکتش واسم دردناک ب ...

الان کوتاه بیای عادت میکنه فردا ک خستگیش در رفت خیلی جدی بشین باهاش صحبت ک بگو اینبار رفتی خوش گزشت تمام ولی اگه دفعه بعد خاستی منو طلاق بده بعد برو مجردی با دوستتات عشقو حال کن چون من نمیتونم این رفتار تحمل کنم دلت مسافرت میخاد خودم پایتم دلت عشفو حال هر چیزی خودم پایتم پس لطفان دیگه مسافرت با رفیقاتو دورشو خط بکش تمام

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

نه استقبال چی مجردی رفته سفر بری بگی خسته نباشی عشقم ک مارو ول کردی تنهایی رفتی عشقو حال؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡