2777
2789
عنوان

بحث داداشم با عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این واسه برادرت خیلی بده. این موضوع برای خودش رنج و عذاب اوره. مثال میزنم، فردا برادرت میخواد بره جایی و از راه دور به گوشش میرسه یکی مادرش رو اذیت کرده یا حرفی بهش زده! دستش که از راه دور نمیرسه فقط دل خودش رو میخوره. این دل خوردن ادم رو از پا درمیاره. متاسفانه ۹۹ درصد پسرای ما هم مثل برادرتن. اشکال اینجاست که مادرت نباید با پسرش درددل کنه. اصلا درددل کردن با پسر از نظر روانشناسی اشتباهه. فامیل داشتیم اینجوری پسره رو بردن روانشناس، خانم دکتر سر مادرش فریاد زد گفت تو اینجوریش کردی! اینجور پسرها حس انتقام جویی و کینه توزی رو همیشه تو دلشون دارن و فردا توی زندگی خیلی خیلی به مشکل میخورن. همچنین اینجور پسرها متاسفانه خاله زنک میشن. اصلا نگو برادرم ورزشکاره و.‌‌.. میگم مثل برادرت داریم که وقتی می بینیش فکر میکنی یه مرد مغرور و سرسنگینه ولی متاسفانه خاله زنکه چون به ظاهر نیست. با مادرت صحبت کن گلم اینکارو دیگه نکنه یا اگه میخواد درددل کنه با تو کنه. پسرها روحیه ی آسیب پذیرتری دارن

😘❤

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

عزیزم این واسه برادرت خیلی بده. این موضوع برای خودش رنج و عذاب اوره. مثال میزنم، فردا برادرت میخواد ...

آره عزیزم حرفت درسته بخدا منم تشویقش نمیکنم .

حتی مامانمم تشویقش نمیکنه یه حس تعصبی بودن به کل خانوادمون داره حتی به بابام .

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ⁦❤️⁩⁦❤️⁩💓💓💓

آره عزیزم حرفت درسته بخدا منم تشویقش نمیکنم . حتی مامانمم تشویقش نمیکنه یه حس تعصبی بودن به کل خانو ...

عزیزم نگفتم که تشویقش می کنید. گفتم باهاش درددل نکنید یه مدت طولانی اروم بشه. این تو دلش همه ی حس های کینه و انتقام به خاطر ظلم هایی که به مادرتون شده جمع شده. رفتارهاش مسلما واسه خودتم اذیت کنندست چون این اشخاص فقط خودشون رو اذیت نمیکنن دیگران هم رنج میبرن. 

ان شاءلله که تا آخر آخر همینقدر حامی گر شما باشه. اون قسمت که گفتی دامادمون رو زد حلالش باشه ان شاءلله، کار خوبی کرد👌👌😄 خانواده ما کلا پدری و مادری به داماد رو نمیدن احترامش رو تا زمانی که احترام میذاره نگه میدارن. اگه دور برداشت برادرا و پسرعموها مثل برادرت میریزن سر داماد حسابی ادبش میکنن. بهش بگو یادت نره یه فصل کتک به شوهر این خواهرت(یعنی خودت) بدهکاری!! 🤪😄❤😘

عزیزم نگفتم که تشویقش می کنید. گفتم باهاش درددل نکنید یه مدت طولانی اروم بشه. این تو دلش همه ی حس ها ...

قربونت عزیز دلم آره منظورتو گرفتم .

دلم از اینجا گرفته یه سریا میان میگن بیچاره زنش .

بابا من دارم درمورد الانش صحبت میکنم بعد خانوما میترسن حقوق زنش پایمال بشه 

عزیزم نگفتم که تشویقش می کنید. گفتم باهاش درددل نکنید یه مدت طولانی اروم بشه. این تو دلش همه ی حس ها ...

بعد عزیزم اینم بگم داداشم آدم بی ادبی نیستا ولی خیلی منطقیه مثلا دیشب که اومد خونه میگفت آبجی مامان بدبخت این همه بدبختی کشیده آخه انصافه اینجوری باهاش رفتار بشه البته خانواده بابام خیلی به مامانم بد کردنا فکر کن عمه هام جلو روی داداشم سیلی زد به مامانم چند سال پیش.

برای همین دلم میسوزه بهش.

بعد خانوما میان میگن بیچاره زنش چون پشت مامانشه .

بابا تو وقتی تو زندگی ما نیستی واسه چی قضاوت میکنی

قربونت عزیز دلم آره منظورتو گرفتم . دلم از اینجا گرفته یه سریا میان میگن بیچاره زنش . بابا من دارم ...

نه عزیزم باور کن زن بگیره واسه زنشم همینجوری میشه. نمیزاره اصلا زنش ناراحت بشه. این افراد زن دوستن و چون دیدن مادرشون رو حواسشون به زنشون هست❤❤

الانم به جان خودم از ترس داداشمه که با مامانم کاری ندارن وگرنه هنوزم اذیتش میکردن.

بعد عزیزم اینم بگم داداشم آدم بی ادبی نیستا ولی خیلی منطقیه مثلا دیشب که اومد خونه میگفت آبجی مامان ...

میدونم عزیزم ما خودمون پسرامون همشون مادردوستن و همینجوری ان. خیلی هم با ادب هستن اینجور مردا👌👌 ان شاءلله تا اخر واستون همینجوری باشه.