2777
2789

اگر دکتر خوب واسه عمل برداشتن عینک(prk) میشناسید لطفاً معرفی کنید

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
منظورت عمله چشم هست ؟ لیزیک 

ارا

لیزیک قدیمی شده الانprkمیکنن

شما دکتر خوب میشناسید؟ ؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قریشی و ضیایی

دکتر قریشی مگه هنوز هم عمل میکنن؟؟؟ 

شما تجربه اش رو داشتید؟؟ 

دکتر فریمی چند نفر از نزدیکان منو عمل کردن خیلی راضی بودن اما نمیدونم هنوز کار میکنن یا نه

اصفهانن؟؟

دکتر قریشی مگه هنوز هم عمل میکنن؟؟؟  شما تجربه اش رو داشتید؟؟

من‌ خالم پیش قریشی عمل کرد چند سال پیش مامانم پیش ضیایی جفتشون خوبن تو اون کلینیک تو خیابون میرفندرسکی

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو
اشتباه نوشتم … قریشی

معرفی نامه که نمیخواد ببرم؟؟ همینجوری بدون معرفی نامه نوبت ویزیت میدن؟ 

من‌ خالم پیش قریشی عمل کرد چند سال پیش مامانم پیش ضیایی جفتشون خوبن تو اون کلینیک تو خیابون میرفندرس ...

خداراشکر ایشالا همیشه سالم و سلامت باشن

لیزیک کردن یا prk?? شماره چشمشون بعد چند سال برنگشنه؟ سردرد و... ندارن؟

معرفی نامه که نمیخواد ببرم؟؟ همینجوری بدون معرفی نامه نوبت ویزیت میدن؟ 

نه گمون نکنم … دیگه همه پولو میبینن 😂😂امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی 😁 البته اگه هنوز کار بکننن چون دیگه پیره

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نه گمون نکنم … دیگه همه پولو میبینن 😂😂امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی 😁 البته اگه هنوز کار بکننن ...

آره متوجهم 😂👌🏻منم تعجب کردم خیلی پیرن ایشون،مرسی از راهنماییتون

اصفهانن؟؟

من خواهرم پیش دکتر کشفی عمل کرد،کلینیک پارسیان.راضی بود

تعریف دکتر پیمان هم زیاد شنیدم

کلا اکثر دکترهایی که تو پارسیان هستن خوبن

بعد هم تو این عمل دکت  یه جورایی حکم اپراتور رو داره فقط خیلی چیز خاصی نیست