2777
2789
عنوان

بیاید اسامیتونو بگید برای نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم بگید به من دوستان همینطوری یه کامنت نذارید فقط

فاطمه هستم محتاج دعای خیرتون برای اینکه دوباره بخدا نزدیک بشم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

خواهش می‌کنم دعا کن مادر و خواهر و خاله هام و دختراشون و نفیسه و سعیده و بنده حقیر خدا گناهانمونوببخشه و به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺😭😭

برلی شادی روح مادر سعیده دعا کن لطفا

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

سلام اسی جان

سعیده هستمممم

تو رو خدا منو ویژه دعا کن بگو یه گناهکار خودش میدونهههه  

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

تو رو خدا خیلی دعا کن پدرم دیگه ظالم نباشه و هیچ بدیی در حقمون نکنه و جامون هیچ وقت تصمیم نگیره و کتکمون نزنه😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

@دخترناراحت  

برای امضاش ازته دلت دعا کن لطفاااااا 🙏🙏🙏

از ته دل برات آمین میگم.لطفا دعام کن

خیلی ممنون عزیزم

خدا خیرتون بده انشاالله 😭😭

حاجت روا شی به این حق شب عزیز انشالله 🥺🙏