2777
2789

این طوری با خیانت روبه رو بشم   یک دوستی دارم خیلی وقته با هم دوستیم یک بابا داشت دسته گل مرد با معرفت دوستم ازدواج کرد و خب ما با هم رابطه هامون و ادامه دادیم و رفت و آمد خانوادگی مون ادامه داشت باباش یک مشکلی براش پیش اومد چند روز تو بیمارستان بود و من برای بودن پیش دوستم رفت و آمدم بیشتر شد متاسفانه پدرش فوت کرد خدا رحمتش کنه واقعا حیف این مرد بره زیر خاک. و خب گذشت تا هفته پدر دوستم من رفتم خونشون عروسشون اومد پیشم من تسلیت گفتم و پیش دوستم نشستم دوستم حالش بد شد من و شوهرش و عروسشون که به زور اومد بردیمش بیمارستان اونجا متوجه نگاه های عروس دوستم و شوهرش شدم ولی پیش خودم فکر کردم حساس شدم عروسشون گوشیش و آورد پیشم که یک چیزی توی واتس آپ نشونم بده همین طور که داشت می‌گشت من متوجه شدم که با شوهر دوستم پیام رد و بدل کردند و بعد که گوشیش و گرفتم به شوهر دوستم برای دارو زنگ بزنم دیدم شمارش و عشقم سیو کرده 

اگه وجود نداره پس این همه آدمی که نالانن کیان

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و به صورت ناگهانی عروسشون که متوجه شد گوشی و از دست من به طرز وحشیانه ای گرفت 

اون روز گذشت الان سه ماه میگذره و من دچار حالت های بدی از ناامیدی شدم مدام به دوستم زنگ میزنم این بار رفتم خونشون باهاش حرف بزنم دیدم به خودش رسیده انگار نه انگار این آدم باباش و از دستش داده گفت زندگیم و دوست دارم شوهرم گناه داره