2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عفونت رحم  برای معده چطور استفاده کردن؟هلیکوباکتر داشتن؟

زخم معده ش بر میگرده ب قبل از نامزدیمون می‌گفت طوری بوده ک هفت مرتبه اندوسکوپی داده .بعد یه طبیب محلی بهش گفته بود جفت بلوط رو بریزه تو کپسول بخوره بعد یه مدت خوب شد

برا عفونت چی . کن شوهرم برای معده ش استفاده کرده .زخم معده داشته گفت خیلی خوب بود 

شوهرم منم زخم معدش با همین جفت خوب شد

ولی مراقب باشید انداره داره و خطرناکه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
برای عفونت رحم  برای معده چطور استفاده کردن؟هلیکوباکتر داشتن؟

من عفونت قارچی داشتم جفت استفاده کردم بدتر شدم

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
میشه اندازه و روش مصرفش رو بگین؟

یادم موند حتما میپرسم برات همینجا میگم

من عفونت قارچی داشتم جفت استفاده کردم بدتر شدم

چی استفاده کردی خوب شدی؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
چی استفاده کردی خوب شدی؟

بله خداروشکر...رفتم دکتر..دوتا پماد داد...قرص..ژل شستشو

مرتب استفاده کردم رفع شد

پلی ژل شستشو رو همیشه ادامه میدم چند وقت یبار