2777
2789
منفی سه هست ولی انگار سردتره.

اینجا هم منفی دو میرسه ولی یخ نمیزنه🥲

قطعا اونجا حداقلش به منفی 6هم میرسه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
اینجا هم منفی دو میرسه ولی یخ نمیزنه🥲 قطعا اونجا حداقلش به منفی 6هم میرسه

تا منفی بیست هم رفت. ولی انگار باد میاد یا مرطوبه یا هر چی، خیلی سردتر به نظر میاد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ندارم اصلا. آدم تو خونه زندانی میشه.

من اتفاقا بیرون میرم در هر صورت😂کلاس زبان میرم مدرسه هم هست اگه برف اومده باشه که خیلی باحاله میریم برف بازی و آدم برفی درست میکنیم من عاشقشم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
تا منفی بیست هم رفت. ولی انگار باد میاد یا مرطوبه یا هر چی، خیلی سردتر به نظر میاد.

وای منفی بیست😍

اشکالی نداره عوضش برف دارین کیف میکنین🤩

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
من اتفاقا بیرون میرم در هر صورت😂کلاس زبان میرم مدرسه هم هست اگه برف اومده باشه که خیلی باحاله میریم ...

چه خوب. من کلا سرمایی ام.

چه خوب. من کلا سرمایی ام.

ببخشید شما گفتید آمریکا هستید 

میخواستم بپرسم که سیستم آموزشی اونجا با اینجا چقدر فرق داره از نظر سطح علمی اونجا کتاباشون بهتره تو مدرسه؟؟یا بیشتر چیزای دیگه بهشون میگن تا اون چیزای علمی مثلا در مورد زندگی و ....چون اینم شنیده بودم😁

کلا میخواستم ببینم اونجا سطح علمی مدارس چطوره؟

شنیدم اونجا کم تر مردم دانشگاه میرن؟این درسته؟؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ببخشید شما گفتید آمریکا هستید  میخواستم بپرسم که سیستم آموزشی اونجا با اینجا چقدر فرق داره از ...

ببخشید زیاد شد ولی خب برام جالب بود که بدونم😁

ببخشید شما گفتید آمریکا هستید  میخواستم بپرسم که سیستم آموزشی اونجا با اینجا چقدر فرق داره از ...

نه عزیزم اینطوری نیست. درسای دبیرستانشون از ایران خیلی سنگینتره. مردمم اکثرشون دانشگاه می‌رن.

نه عزیزم اینطوری نیست. درسای دبیرستانشون از ایران خیلی سنگینتره. مردمم اکثرشون دانشگاه می‌رن.

مرسی که جواب دادید💖

یه سوال دیگه رشته پزشکی اونجا هم خیلی طرفدار داره؟؟

مرسی که جواب دادید💖 یه سوال دیگه رشته پزشکی اونجا هم خیلی طرفدار داره؟؟

اره عزیزم. هم خیلی طرفدار داره هم قبولیش خیلی سخته.

اره عزیزم. هم خیلی طرفدار داره هم قبولیش خیلی سخته.

درآمدشم بالای اونجا؟؟

عزیزم ببخشید من یه سوال ازتون داشتم،چندبار نوشتم گویا ارسال نشده،میشه بپرسم برای چه مقطعی رفتین امریکا؟الان درستون تموم شده،براتون سخت نبود؟من زبانم اصلا خوب نیست و فوق لیسانس دارم

عزیزم ببخشید من یه سوال ازتون داشتم،چندبار نوشتم گویا ارسال نشده،میشه بپرسم برای چه مقطعی رفتین امری ...

شما الان برای پی اچ دی میتونین برین منتها باید زبان بخونی. بدون زبان اصلا نمیشه. و باید مقاله داشته باشی. بعد از اینکه این دو تا رو به حد قابل قبول رسوندی اونوقت دو تا امتحان باید بدی. تافل و جی ار ای و بعد هم بسته به رشته ت پیدا کردن استاد یا اپلای مستقیم. اگه بری سایت اپلای ابرود اونجا همه اطلاعات رو پیدا میکنی و همین طور که نی نی سایت فروم مادرانه، اپلای ابرود فروم اپلای هست و صدها نفر اونجان که همه هدف مشترک دارن.