2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم.

توبه و بازگشت انسان به سوی خدای متعال، بالاترين واجبی است كه میتوان از آن به عنوان نقطه آغاز عشق ميان انسان و خدای مهربان عالم ياد كرد.

در قرآن كريم كه كتاب هدايت و بشارت دهنده رحمت الهی است، آياتی پيرامون توبه پذيری خدای غفور آمده است، مانند:

«كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهالَةٍ ثُمَّ تابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحيمٌ» انعام (6): 54.

پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر كرده؛ به تحقيق هر كس از شما به نادانی كار زشتی مرتكب شود، سپس بعد از آن توبه كند و [مفاسد خود را] اصلاح نمايد، [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است.

«وَ هُوَ الَّذی يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِهِ وَيَعْفُوا عَنِ السَّيِّئاتِ وَيَعْلَمُ ما تَفْعَلُونَ» شوری (42): 25.

و اوست كه توبه را از بندگانش میپذيرد، و از گناهان در میگذرد، و آنچه را انجام میدهيد، میداند.

«إِنَّ اللّاهَ كَانَ عَفُوّاً غَفوراً» نساء (4): 43.

يقيناً خدا همواره باگذشت و آمرزنده است.

«إِنَّ اللّاهَ كانَ تَوّاباً رَحيماً» نساء (4): 16.

خدا همواره بسيار توبه پذير و مهربان است.

«إِنَّ رَبَّكَ واسِعُ الْمَغْفِرَةِ» نجم (53): 32.

يقيناً آمرزش پروردگارت گسترده و وسيع است.

از امام باقر عليه السلام روايت شده است:

لَا وَاللّاهِ مَا أَرادَ اللّاهُ مِنَ النَّاسِ إِلَّا خَصْلَتَيْنِ: انْ يُقِرُّو لَهُ بِالنِّعَمِ فَيَزِيدَهُم، وَبِالذُّنُوبِ فَيَغْفِرَها لَهُمْ

به خدا سوگند خدا، از مردم جز دو خصلت نمی خواهد: به نعمتهايش اقرار كنند تا بر آنان بيفزايد، و به گناهان اعتراف نمايند تا بر آنان ببخشايد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که اطلاعات داری میشه بگی چی میشه که خدا پرده از گناه بنده‌ای برمیداره که از گناهش توبه کرده و چند سال هم از ارتکابش میگذره؟! چرا خدا رسواش میکنه و زندگیش جهنمی میشه؟

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

احسان و فضل حق نسبت به همه موجودات به ويژه انسان، فراگير است و سفره رحمت بینهايتش گسترده، و لطف و مهربانی و كرمش برای همگان آماده است.

درگاهش درگاه نوميدی نيست، و پيشگاهش پيشگاه بخل و طرد كردن نمی باشد.

فضل و جود و كرم و بخششش دائمی است و دست عطايش برای عطا كردن به همگان باز و چشم انتظاريش برای روی آوردن بندگان به درگاهش هميشگی است.

به حضرت داوود عليه السلام خطاب فرمود:

«زمينيان را بگو: چرا با من دوستی نمی كنيد كه سزاوار دوستی منم؟ من خدايی هستم كه با من بخل نيست، با داناييم جهل نيست، با صبرم ناتوانی نيست، در صفتم تغيير نيست، در گفته ام تبديل نيست، رحمتم فراگير است، از فضل و كرم برنگردم، در ازل بر خود رحمت نوشتم، عود محبّت سوختم، دل بندگانم به نور معرفت افروختم، من دوست آنم كه مرا دوست است، رفيق آنم كه مرا رفيق است، همنشين آنم كه در خلوتِ ذكر با من است، مونس آنم كه به ياد من انس دارد.

داوود، هركه مرا جويد، مرا يابد، و او كه مرا يابد سزاوار است كه مرا نبازد.

داوود، نعمت از ماست، شكر ديگری میكنند؛ دفع بلا از ماست، از ديگری میبينند؛ پناهگاهشان حضرت ماست، به ديگران پناه میبرند؛ میگريزند ولی عاقبت باز میگردند!!»

محجّة البيضاء: 8/ 58.

چنين متن زيبا و پرمعنايی در كتاب های با‌ارزش اسلامی، فراوان به چشم میخورد.

اينگونه متنها، به انضمام آيات قرآن، مژده عظيمی از جانب خداست كه بندگان به فضل و احسانش اميد بندند، و برای روا شدن حاجاتشان، دست گدايی به سوی او بردارند، و بدانند كه راه رسيدن به مقاصد و مطالبشان، دعاست و كمتر اتفاق می افتد كه مهمی از مهماتشان و حاجتی از حاجاتشان بدون دعا برآورده شود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

در حديث معتبر، از حضرت صادق عليه السلام روايت شده:

«إِنَّ الْعَبْدَ لَيَدْعُو فَيُؤَخِّرُ اللّاهُ حَاجَتَهُ إِلَی يَوْمِ الْجُمُعَةِ».

چه بسا مؤمن برای حاجتی دعا میكند و خدای تعالی قضای حاجتش را به تأخير می اندازد، تا در روز جمعه حاجتش را روا كند.

الدعوات: 35، حديث 83؛ بحار الأنوار: 86/ 273، باب 2، حديث 17.

حضرت امام باقر عليه السلام فرمود:

«إِنَّ اللّاهَ تَعَالَی لَيَأْمُرُ مَلَكاً فَيُنَادِي كُلَّ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ مِنْ فَوْقِ عَرْشِهِ مِنْ أَوَّلِ اللَّيْلِ إِلَی آخِرِهِ

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَدْعُونِي لِآخِرَتِهِ وَدُنْيَاهُ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأُجِيبَهُ؟

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ يَتُوبُ إِلَيَّ مِنْ ذُنُوبِهِ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأَتُوبَ إِلَيْهِ؟

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ قَدْ قَتَّرْتُ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَسْأَلُنِي الزِّيَادَةَ فِي رِزْقِهِ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأَزِيدَهُ وَأَوَسِّعَ عَلَيْهِ؟؟

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ سَقِيمٌ فَيَسْأَلُنِي أَنْ أَشْفِيَهُ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأُعَافِيَهُ؟

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ مَغْمُومٌ مَحْبُوسٌ يَسْأَلُنِي أَنْ أُطْلِقَهُ مِنْ حَبْسِهِ وَأُفَرِّجَ عَنْهُ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأُطْلِقَهُ وَأُخَلِّيَ سَبِيلَهُ؟

أَلا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ مَظْلُومٌ يَسْأَلُنِي أَنْ آخُذَ لَهُ بِظُلامَتِهِ قَبْلَ طُلُوعِ الْفَجْرِ فَأَنْتَصِرَ لَهُ وَآخُذَ بِظُلامَتِهِ؟

قَالَ فَلا يَزَالُ يُنَادِي حَتَّی يَطْلُعَ الْفَجْرُ».

خدای تعالی هر شب جمعه به فرشته ای دستور میدهد كه از اوّل شب تا آخر شب از جانب ربّ اعلی ندا دهد:

آيا بنده مؤمنی هست كه پيش از طلوع فجر مرا برای دنيا و آخرتش بخواند تا من دعای او را مستجاب كنم؟

آيا بنده مؤمنی هست كه پيش از طلوع فجر از گناهش توبه كند تا توبه اش را بپذيرم؟

آيا بنده مؤمنی هست كه من روزی او را تنگ كرده باشم و از من بخواهد پيش از طلوع فجر روزی او را زياد كنم، پس روزی او را وسعت دهم؟

آيا بنده مؤمن بيماری هست كه از من درخواست كند پيش از طلوع فجر او را شفا دهم، تا او را عافيت بخشم؟

آيا بنده مؤمن غمگينِ محبوسی هست كه پيش از طلوع فجر از من بخواهد او را از زندان رهايی بخشم و اندوهش را برطرف كنم، تا دعايش را به اجابت برسانم؟

آيا بنده مؤمن مظلومی هست كه پيش از طلوع فجر از من بخواهد برای دفع ستم ستمكار به خاطر او از ستمكار انتقام گيرم و حقش را به او برگردانم؟

فرشته حق پيوسته تا طلوع فجر اين ندا را سر میدهد.

بحار الأنوار: 86/ 282، باب 2، حديث 27؛ مستدرك الوسائل: 6/ 73، باب 36، حديث 6469.
منبع همه مطالبی که در این تاپیک و تاپیک قبلیم هست:
شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

ممنون استارتر خداخیرتون بده 

خواهش میکنم خدا به شما هم خیر بده. بفرستین برای هرکی دنبال رحمت و مغفرت و اجابت خداست.

اسی ینی خدا میبخشتم؟؟؟ اگر کنم از کجا متوجه بشم بخشیده؟ اگر نبخشه من چیکار کنم؟😭

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.
کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.
اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.
فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.
میشه درخواست دوستیم رو بپذیرین و این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611
تاپیکم هم درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.
این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

شما که اطلاعات داری میشه بگی چی میشه که خدا پرده از گناه بنده‌ای برمیداره که از گناهش توبه کرده و چن ...

شاید بنده ی دیگرش این گناه در پرده رو آشکار کرده؟

توبه اگه از ته دل باشه و اکه حق الناسی هست جبران بشه قبوله 

شاد هستم  بامشاد 😐 
شما که اطلاعات داری میشه بگی چی میشه که خدا پرده از گناه بنده‌ای برمیداره که از گناهش توبه کرده و چن ...

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.
کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.
اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.
فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.
میشه درخواست دوستیم رو بپذیرین و این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611
تاپیکم هم درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.
این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا ...

فدای شما بشم من چقد شما مهربون و اهل خدایی

الهی هر چی از خدا میخواین ده برابرشو بهتون بده🧡

بله حتمااا

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️