2777
2789
عنوان

🚫اگه معجزه میخوای یه لحظه بیا اینجا💕

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 43 پست
تقدیم نیست برو تو گوگل سرچ کن میگن شب آرزو ها آسمان دریچه بازه راحت آرزو هامون دست خدا میرسه بعضی چی ...

قهرم باهاش😓

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان‌شالله به زودی به خواستت برسی گلم🌹برات ایت‌الکرسی میخونم برای منم دعا کن لطفا اسمم سحر دعا کن ...

ایشالله تا اخر ماه رجب حلقه تو انگشتت باشه و عاقبت بخیر و خوشبخت بشی 💕

ایشالله تا اخر ماه رجب حلقه تو انگشتت باشه و عاقبت بخیر و خوشبخت بشی 💕

یعنی میشه؟!؟!؟!؟!؟😍😍😍

از انتظاری خسته شدم دیگ ، چندساله که دوست دارم ازدواج کنم ولی هنوز قسمتم نشده

شفای پسرم💔 دلم شکسته دیگه امید ندارم به کسی فقط دو سالشه نمیتونم باور کنم مریضیشو

از لطف خدا امید نشووو خواهر 

مشکل ما هر چقدرم بزرگ باشه واس خدا حل کردنش کاری نداره 

بسپار به خودش ناامیدت نمیکنه💕

واقعا میشه؟! یه جور تلقینه وقتی خدا نمیخاد با نوشتنمون چیزی حل نمیشه

باور های خودت رو دست کم نگیر اگر درست باشن خدا هم پشتته

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
یعنی میشه؟!؟!؟!؟!؟😍😍😍 از انتظاری خسته شدم دیگ ، چندساله که دوست دارم ازدواج کنم ولی هنوز قسمتم ن ...

اگه اختلافای خواستگاری من حل شه و عقد کنم شک نکن موقع گفتن بله دعات میکنم و خبرت میکنم 🌹

لطفا برا مثبت شدن انتقال جنیم دعاکنید یک شنبه باید ازمایش بارداری بدم دعاکنید مثبت شم ومامان شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اینو امروز بعد نماز مغرب انجام بده عزیزم ان‌شالله به زودی مادر بشی

🤕😥😭🥺ممنون گلم. ولی پریودم

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
الهی تا اخر ماه رجب بفهمی یه نی نی تو وجودت داره رشد میکنه😍

مرسی گلم🌹🌹🥺

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
لطفا برا مثبت شدن انتقال جنیم دعاکنید یک شنبه باید ازمایش بارداری بدم دعاکنید مثبت شم ومامان شم

ایشالله که مامانه یه نینیه تپله خوشگلللل بشی که سال بعد امروز بغلته و بخاطرش خدارو شکر میکنی💕