2777
2789

🌸امشب شب آرزوهاست 🌸

🌹بیایید واس حاجت هم دعا کنیم 🌹

میگن ماه رجب ماه گرفتن حاجته😍

بیایید حاجتامونو بگیم و هر کسی که هر پست و هر حاجتی رو خوند براش ایه الکرسی بخونه🌸 بخدا راه دوری نمیره 

دعا برای بقیه  معجزه تو زندگیت میاره شک نکن 🌹

🚫من هر حاجتی که دارم به جای اینکه بشینم واس خودم دعا کنم واس بقیه ادما نذر میکنم چله برمیدارم  قررربون خدا برم عین معجزش رو نشونم میده😍 ولی متاسفانه چهارماهه درگیر یه مشکلی هستم و پدرم سخت داره لجبازی میکنه شاید یه جایی یه کاری کردم خدا باهام قهر کرده 😔

توروخدا برای اینکه تا آخر ماه رجب با کسی که دوسش دارم عقد کنم یه ایه الکرسی بخون💔 

اگ خوندی پست بزار و حاجتت رو بگو تا منم برای حاجت قلب مهربونت بخونم💕

حاجتی ک تو دلمه 🥺خدا ب همه تن سالم بده🙏🏽

سلامتی بزرگترین نعمته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب آرزوهاتون رو تو کاغذ بنویسید در حالتی که انگار اتفاق افتاده و از خدا به خاطرشون شکر کنید بعد کاغذ رو لای قرآن بذارید .. تا سال بعد ببینید به چند تا از اون ها رسیدین

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

خوندم برات عزیزم..

امیدوارم ب حاجتت برسی

برا منم دعا کن معجزه ای بشه ... به عشقم برسم..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خوندم . بخون واسم انشالله سال دیگه نی نی تو بغلم باشه😭😭😭😭😭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

اولین حاجت ظهور امام زملن

دومینش ازدواج موفق

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده