2777
2789
عنوان

🚫اگه معجزه میخوای یه لحظه بیا اینجا💕

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 43 پست

سلام انشالله حاجت روا بشی خواهر مهربون من برات خوندم توهم برام امشب دعا کن که حاجتما بده خداجون

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

ان‌شالله به زودی به خواستت برسی گلم🌹برات ایت‌الکرسی میخونم

برای منم دعا کن لطفا

اسمم سحر

دعا کن به زودی زود یه ازدواج موفق داشته باشم یه همسرخوب باشرایطی که میخوام و خوشبخت بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شفای پسرم💔

دلم شکسته

دیگه امید ندارم به کسی

فقط دو سالشه

نمیتونم باور کنم مریضیشو

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
سلام انشالله حاجت روا بشی خواهر مهربون من برات خوندم توهم برام امشب دعا کن که حاجتما بده خداجون

راستی اسمم فاطمه هست و اسم همسرم مهرداد راهم بگو لطفا مچکرم

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
خیلی ایده خوبیه حتما انجام میدم الهی به خواسته ی دلت برسی💙

مرسی گلم ❣ همچنین ⚘

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ان شاءالله همگی حاجت روا بشید

برای منم لطفا دعا کنید 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خوندم برات عزیزم.. امیدوارم ب حاجتت برسی برا منم دعا کن معجزه ای بشه ... به عشقم برسم..

سخته انتظار برای رسیدن به کسی که میخوای 

واقعا درکت میکنم ایشالله تا عید اسم کسی که دوستش داریم تو شناسنامه ی همه ی ما منتظرا باشه🌸

امشب آرزوهاتون رو تو کاغذ بنویسید در حالتی که انگار اتفاق افتاده و از خدا به خاطرشون شکر کنید بعد کا ...

واقعا میشه؟!

یه جور تلقینه

وقتی خدا نمیخاد با نوشتنمون چیزی حل نمیشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
راستی اسمم فاطمه هست و اسم همسرم مهرداد راهم بگو لطفا مچکرم

حتماااا دعات میکنم 

با زبون روزه و دل شکستم از خدا میخوام خوشبختی و خوشحالی به زندگیت بباره و هر چی از خدای بزرگ و مهربون میخوای تا اخر ماه رجب بهت بده💙

سخته انتظار برای رسیدن به کسی که میخوای  واقعا درکت میکنم ایشالله تا عید اسم کسی که دوستش داری ...

با این تفاوت که من ازش جدا شدم و انتظار میکشم همه چی رو ب راه شه.. خیلی شرایط سختی دارم.. انشالله عزیزم ❤🍃🌹

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

واقعا میشه؟! یه جور تلقینه وقتی خدا نمیخاد با نوشتنمون چیزی حل نمیشه

تقدیم نیست برو تو گوگل سرچ کن میگن شب آرزو ها آسمان دریچه بازه راحت آرزو هامون دست خدا میرسه بعضی چیزا به مصلحت نیست اتفاق میفته امید به خواباش هرچی صلاحته اتفاق بیفته

حتماااا دعات میکنم  با زبون روزه و دل شکستم از خدا میخوام خوشبختی و خوشحالی به زندگیت بباره و ...

وایی چه  دعای قشنگی مرسی مهربون انشالله هرچی تو دلته خدا نصیبت کنه امین