سلام من الان یه هفتس که عمل کردم
بینی کوچیکی داشتم خود دکتر گفت حیفه عمل کنی ولی بخاطر اینکه قبلا شکسته بود و کمی کج شده بود و مشکل تنفسی داشتم تصمیم گرفتم عمل کنم
دخترخالم چند ماه پیش عمل کرد ایشون بینیشون خوب در اومده ولی کمی کج هست اما من هیچوقت اجازه ندادم کسی بهش بگه این موضوع رو خودش یکم سیاست نداره پیش همه میشینه میگه من بینیم کجه مشکل داره و فلان
اما من همیشه گفتم خیلی قشنگ شده حتی واسه اینکه خوشحال بشه گفتم امیدوارم بینی منم مثل مال تو قشنگ در بیاد
امروز بهم زنگ زده تصویری گفت عکس بینیتو بده منم عکس روز پنجم رو فرستادم که تو مطب گرفته بودم و خود دکتر گفت خیلیییی ورم کرده بینیت
ایشون قشنگ تو روم گفت هیچ کاری نکرده که عوض نشدی اصلا بینیت قوس هم نداره و بعدش قطع کرد
تو این یه ساعت زنگ زده به همه گفته و دونه دونه زنگ میزنن بینی منو نگاه میکنن و میگن بینیت قوس نداره چرا
حرفشون مهم نیست برام ولی من خیلی سادم که به اون احترام میذاشتم و نشستم گریه کردم
من خودم قوس ملایم خواستم چون من بینیم سر بالا بود دکتر گفت بخوام قوس بدم باید سر بینیت و ببرم بالا
بینیت خیلی خوشگله حیفه دستکاری بشه
واقعا هم راست میگفت من خیلی خیلی پسندیدم
و البته ورم زیادی دارم مخصوصا یه سمت بینیم کلا باد داره و اون قسمت قوس خیلی کمی دیده میشه الان
اما زنگ زده به همه گفته من بینیم مشکل داره و همه دونه دونه بهم زنگ میزنن طعنه میزنن
بنظرتون من چیکار کنم آخه واقعا دلم شکسته
الان عکس بینیمو میذارم