2777
2789

سلام من الان یه هفتس که عمل کردم 

بینی کوچیکی داشتم خود دکتر گفت حیفه عمل کنی ولی بخاطر اینکه قبلا شکسته بود و کمی کج شده بود و مشکل تنفسی داشتم تصمیم گرفتم عمل کنم 

دخترخالم چند ماه پیش عمل کرد ایشون بینیشون خوب در اومده ولی کمی کج هست اما من هیچوقت اجازه ندادم کسی بهش بگه این موضوع رو خودش یکم سیاست نداره پیش همه میشینه میگه من بینیم کجه مشکل داره و فلان

اما من همیشه گفتم خیلی قشنگ شده حتی واسه اینکه خوشحال بشه گفتم امیدوارم بینی منم مثل مال تو قشنگ در بیاد

امروز بهم زنگ زده تصویری گفت عکس بینی‌تو بده منم عکس روز پنجم رو فرستادم که تو مطب گرفته بودم و خود دکتر گفت خیلیییی ورم کرده بینیت 

ایشون قشنگ تو روم گفت هیچ کاری نکرده که عوض نشدی اصلا بینیت قوس هم نداره و بعدش قطع کرد 

تو این یه ساعت زنگ زده به همه گفته و دونه دونه زنگ میزنن بینی منو نگاه میکنن و میگن بینیت قوس نداره چرا 

حرفشون مهم نیست برام ولی من خیلی سادم که به اون احترام میذاشتم و نشستم گریه کردم

من خودم قوس ملایم خواستم چون من بینیم سر بالا بود دکتر گفت بخوام قوس بدم باید سر بینیت و ببرم بالا 

بینیت خیلی خوشگله حیفه دستکاری بشه 

واقعا هم راست می‌گفت من خیلی خیلی پسندیدم 

و البته ورم زیادی دارم مخصوصا یه سمت بینیم کلا باد داره و اون قسمت قوس خیلی کمی دیده میشه الان

اما زنگ زده به همه گفته من بینیم مشکل داره و همه دونه دونه بهم زنگ میزنن طعنه میزنن

بنظرتون من چیکار کنم آخه واقعا دلم شکسته

الان عکس بینیمو میذارم 

هوی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بینی خودش بد شده از حسودی روی بینی شما هم عیب گذاشته(شایداینجوری خواسته خیال خودشو راحت کنه که فقط بینی من بد عمل نشده)

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

خیلیم قشنگه چقد شد هزینه اش 

ببین چون بینی دختر خاله ات بده از حسودیش به تو هم گفته بده و گرنه خیلی هم عالیه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ازین عوضیا من زیاد دارم اطرافم امضامم به همین خاطر گذاشتم 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭