2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودپسره ک عاشقشی میدونه دوسش داری؟ بهش گفتی؟ یا تو دلت بوده همه چی؟ 

تودلم بوده همه چی 😭😭😭

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 
مادرشون شمارو برا پسرش پسند کرده یا خود پسر شمارو میخواد؟

خود‌ پسر😭

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 
الان راست میگی یه کم شبیه فیلماست

کاش دروغ میگفتم 😭😭😭وای اصلا قدرت جواب پیاماتونو بدم ندارم نصف صورتم بی حسه 😭😭😭😭😭😭😭😭

خوب عزیزم خیلی سخته ،اگه انقدر عاشقشی،به برادرش حسی هم نداری ،خوب جواب منفی باید بدی دیگه

میخوام بزارم بیان تا ببینش😓

حداقل به این بحانه

عزیزم هم دانشگاهی  من هم توی این موقعیت بود و به خانواده خواستگار گفت جوابم به این پسرتون منفی ...

منم خانومِ داییم سی سال پیش همین کار رو کرد. باباش قبل خواستگاری گفت این پسرتون نه، اون یکی اگر قصد ازدواج داره تشریف بیارید. و ازدواج کردن و سی ساله که خوشششبختترینِ فامیلن. هیچوقتم هیچکسی این ماجرا رو به روی خودش نیاورده تا حالا. منم مامانم واسم تعریف کرد و تحسینش کردم!

میخوام بزارم بیان تا ببینش😓 حداقل به این بحانه

احمق نشو. به مامانت همینایی که اینجا گفتی رو بگو که خودشون به خانواده پسره محترمانه بگن. اونا هم اومدن که چه خوب، نیومدنم باز فرصت هست. شاید بعد ازدواج این پسر بیان و شایدم نه. حالا که انقدر دوسش داری خواهش میکنم اینکارو نکن. بگو به مامان بابات.