2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنین درمونده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 39 پست
بخدا پوستم کنده شده انقد پیشنهاد انواع و اقسام چیزایی که حتی تو خونه نبوده بهش دادم که اگه بخوره حتم ...

یه کار دیگه که میکنم دخترمن اب بازی دوست داره میزاشتم رو چهارپایه ظرفشویی چیز میز میشوره یادش میره دهنش باز میکنه من میریزم تو حلقش تمام

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش خودتو چرا اذیت میکنی خودش تنش میخاره بزار زیر سرم باشه والا مگه مادرا چقدر اعصاب دارن الان  ...

دیروز سرم زده با ضد تهوع.ولی چرک خشک کن رو فقط شربت میدن همینش بده.تا این داروهم نخوره خشک نمیشه عفونتش

اومیکرون خیلی سخته؟ من خیلی استرس گرفتم همکارای شوهرم همه گرفتن اطرافیانمونم منم باردارم ی بچه کوچیک ...

وااااای توروخدا خیلی مراقب باش.ماه چندته؟اجباره حتما بری؟اگه رفتی دو تا ماسک بزن.با خودت ملافه ببر پهن کن.بعدشم که اومدی دوش بگیر.غوغا کرده اینجا بیماری

وااااای توروخدا خیلی مراقب باش.ماه چندته؟اجباره حتما بری؟اگه رفتی دو تا ماسک بزن.با خودت ملافه ببر پ ...

هفته سی ام سونوی وزن نوشته برام  شاید نرم خیلی میترسم نگرانم اون‌یکی بچمم هستم چهارسالشه بگیره بدبخت میشم 

چه بچه خوبی والا دمش گرم.کاش دختر منم یبار گول میخورد

پس بچه شما از اکن بچه هاست دیگه پس ولس کن اگه نمیخوره میدونم سخته برات سعی کن برای تبش پیاز بمالی زیر پاهاش و پیشونیس من به این چیزا اعتقاد نداشتم ولی برا من جواب داده برای تب عرق ریحان هم خوبه هم سبزی ریحان 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

پس بچه شما از اکن بچه هاست دیگه پس ولس کن اگه نمیخوره میدونم سخته برات سعی کن برای تبش پیاز بمالی زی ...

از اون

هفته سی ام سونوی وزن نوشته برام  شاید نرم خیلی میترسم نگرانم اون‌یکی بچمم هستم چهارسالشه بگیره ...

نرو بنظرم بذار اوضاع اروم شه.به همسرت بگو خیلی مواقب باشه.والا برا ما که هدیه روز زن اورد از سرکار

پس بچه شما از اکن بچه هاست دیگه پس ولس کن اگه نمیخوره میدونم سخته برات سعی کن برای تبش پیاز بمالی زی ...

وحشتناک بد دارویه

ممنونم عزیز

چرک خشک کن گیاهی سراغ نداری که زود اثر کنه؟بلکه بجای چایی بتونم خوراکش کنم

وحشتناک بد دارویه ممنونم عزیز چرک خشک کن گیاهی سراغ نداری که زود اثر کنه؟بلکه بجای چایی بتونم خو ...

ماترکها میگیم یارپیز ،کوهیه.فک کنم فارسیش پونه کوهی باشه اشتباه نکنم فوق العاده خوبه 

عزیزم با سرنگ بریز ته حلقش مجبور میشه قورت بده به زبونشم نمیخوره که بدش بیاد

شربت فارمنتین براش نوشته ولی دخترم فقط با ازیترومایسین اگه بخوره خوب میشه مگه برم ازون براش بگیرمو هرجور بشه حالا که باباشم نیست هی غرغر کنه که بزور بهش دارو نده با سرنگ بریزم شاید قطره ای دررفت که بالا نیاره