2777
2789
عنوان

خانوما کلاس آ اسپرم واس بارداری باید چندباشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 62 پست
منم حکمت خدارو نمی فهمم همه هم سن هام هیچکدوم همچین مشکلی نداشتن هروقت اراده کردن بارار شدن بدنیا هم ...

دقیقا . من ۲۲ سالمه . خوشبحالشون واقعا همش با خودم میگم هر کی بچه داره واقعا خوشبخته. تازه من که پنج ساله ازدواج کردم هی بهانه درس میارم 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
زود رفتی آی وی اف اتفاقا امروز خون گریه می کردم کاش پولدار بودم لااقل میرفتم آی وی اف خودم پولشو می ...

وای منفی شدن خییییلی سختهههه اصن کلا تا چند ماه افسرده ای انشاالله اگه یه روزی انجام دادی مثبت بشی . خدا این حسو نصیب گرگ بیابونم نکنه .

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره باز آدم یکم خوشحال میشه که تاثیرم داشته .‌من قبل عمل مورفولوژی ۴ بود ماه پیش دیدم شده ۲/۵ کلا ...

اولین باره یکی مثل خودم می بینم برا همین درد دلم باز شده🥲

ببین بعد عمل دوم شوهر منم همه چی اومد پایین تعداد از ۱۵میلیون شد ۱۰ میلیون تحرک ۵شد مورفو ۳بود هرماه یه آیتمش رو دکتر دارو میداد خیلی اذیتمون کرد بعد عمل طبیعیه حالا ک عمل شد تلاش کنین بین ازمایش ها چیزای مختلف امتحان کنین موز رو تحرک شوهر من خیلی تاثیر داشت منم حس می کنم مردم همش روزامو با گریه میگذرونم امروز فک میکردم شاید هیچوقت قسمت من نشه دیگ برام شده رویا

اولین باره یکی مثل خودم می بینم برا همین درد دلم باز شده🥲 ببین بعد عمل دوم شوهر منم همه چی اومد پا ...

آره منم . هر کی باردار نمیشد تاپیک بیبی چک زد هر کی امضا و تیکر گذاشته بود به آرزوش رسید تو گروه ها همه باردار شدن فقط من نشدم 😔 نمی‌دونم بخدا ناامیدی از شیطانه ولی واسه منم باور نکردنی شده😔 موز و اینا هم میخوره ولی تاثیر آنچنانی نداشته تاحالا

دقیقا . من ۲۲ سالمه . خوشبحالشون واقعا همش با خودم میگم هر کی بچه داره واقعا خوشبخته. تازه من که پنج ...

ماهم نزدیک ۵ساله

۲۱سالگی اقدام شروع کردم الان ۲۵سالمه

چقدر شبیه همیم همدیگرو گم نکنیم ببینیم عاقبت چی پیش میاد

البته من از امضات میشناسمت بارها باهاش گریه کردم دعاتم کرده بودم چن بار ولی نمیدونستم مشکلت شبیه منه

اره واقعا همشون خوشبختن روزی هزاربار میگم خدایا خوشبحالشون😁💔

ماهم نزدیک ۵ساله ۲۱سالگی اقدام شروع کردم الان ۲۵سالمه چقدر شبیه همیم همدیگرو گم نکنیم ببینیم عاقبت ...

ممنون عزیزم . منم کاربریت یادم بود کلی شب های محرم دعات کردم گفتم حتما تا حالا نتیجه گرفتی . انشاالله شما به زودی مامان میشی عزیزم . آره واقعا همش خودمو سرزنش میکنم که چرا چند سال جلوگیری کردم البته من از خدام بود همسرم نمی‌خواست نه این که بدش بیاد می‌گفت شرایطش رو نداریم الآنم دست خودم نیست همش بهش میگم تقصیر توئه😔

من فقط طبیعی میخوام از خودش چطور ب بقیه منتظرا معجزه کرد ماهم مثل اونا بده

انشاالله بعد این همه سختی و انتظار خودش معجزشو به زودی بیاره تو دلت . انشاالله بحق این شب عزیز به ما و همه منتظرا یه نگاهی بکنه💔

آره منم . هر کی باردار نمیشد تاپیک بیبی چک زد هر کی امضا و تیکر گذاشته بود به آرزوش رسید تو گروه ها ...

اره بارداری همشون رو دیدیم هیچ بچه هاشون بدنیا اومدن دیگ چقدر این ماه جلو چشمام بی بی چک ها و آزمایش ها مثبت شد😢😢 منم تا قبل اینک باهات حرف بزنم داشتم گریه میکردم میگفتم خدایا من تنهام ولی حالا امیدوار شدم یکم مرسی

اره بارداری همشون رو دیدیم هیچ بچه هاشون بدنیا اومدن دیگ چقدر این ماه جلو چشمام بی بی چک ها و آزمایش ...

بخوای از درد دلت بگی اینجا نمیگنجه. آره عزیزم من شاید بدتر از توام . من پارسال تازه دوماه اقدام کرده بودم باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود و سقط شد کلا داغ اونم رو دوشم میکشم ولی خب هر چی صلاحه

ممنون عزیزم . منم کاربریت یادم بود کلی شب های محرم دعات کردم گفتم حتما تا حالا نتیجه گرفتی . انشاالل ...

الهی بگردم عزیزم😢😢 من کاربریم ترکونده رکوردار اقدامی هام میدونستم منو احتمالا بشناسی حس می کنم زلیخای سایتم همه با انگشت نشونم میدن احتمالا باردار هم بشم اقدامیا میگن خدایا تیله هم تیکر گذاشته پس ما چی😄😄 اما همه چیز درست میشه فعلا خدا داره میگ برین جلو تلاش های قبلیتون فایده نداشته ماهم باید ادامه بدیم تا اخرش برسه

خیلی حس خوبی بهت دارم مطمئنم بزودی بارداری نگران نباش عزیزم سنی نداری اخه

انشاالله بعد این همه سختی و انتظار خودش معجزشو به زودی بیاره تو دلت . انشاالله بحق این شب عزیز به ما ...

فداتشم🥺💔

نگاهمون ک میکنه قتل ک نکردیم عزیزم این ففط یه امتحانه بعدش کلی اتفاقات مثبت منتظر ما هستن😍😍 الهی برای هممون آمین

البته یکی از سخت ترین امتحانات الهی ک حتی پیامبرا هم طاقتشو نداشتن😑😐

الهی بگردم عزیزم😢😢 من کاربریم ترکونده رکوردار اقدامی هام میدونستم منو احتمالا بشناسی حس می کنم زلی ...

😄😄 آره انشاالله همچنین عزیزم . باید تو این راه به قول معروف کفشای آهنی بپوشیم . انشاالله همه چیز درست میشه و ما هم مامان میشیم یه روزی😍 مادر تر از هر مادری...

بخوای از درد دلت بگی اینجا نمیگنجه. آره عزیزم من شاید بدتر از توام . من پارسال تازه دوماه اقدام کرده ...

حالا من هرشب ب این فکر می کنم حتی یه اسپرم هم قبول نکرده بیاد تخمک منو بگیره تو رحمم لانه گزینی کنه وجودشو نداشته ینی انقدر مشکلمون جدیه دلم خوش باشه باردار شدم😢 انتظار از هر زاویه نگاه کنی کشندس بنظرم فقط خدا ب خوبی و خوشی تمومش کنه نفس راحتی بکشیم