2777
2789

دارو درمانی یا چیز دیگه ای؟ تجربشو داشتید؟ من وسواس شدید فکری و همینطور عملی دارم وسواس تمیزی که به شدت اذیتم 

منم وسواس شدید داشتم و پنیک 

از ۲۳ سالگی تا ۳۳ خیلی بد گذشت خیلی زجر کشیدم

دکتر رفتم ولی دارو موثر نبود 

حقیقتش منو امام زمان شفا داد الان خیلی بهترم تقریبا به صفر رسیده وقتی فکر میکنم چقدر زجر روحی کشیدم بیخود و بی جهت ...دلم میخواد خودم رو خفه کنم من افسردگی و افکار خودکشی هم داشتم که همش ماله همون وسواس بود 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زجر میکشی رها کن به خاطر خودت

سلام شما امتحان نکردبد ولی کسی که مبتلا هست دست خودش نیست ،   عامه مردم فکر میکنن بگن گناهه نکن درست میشه اینارو خودطرفم مبدونه گفتنش فقط استرسش رو بدتر مبکنه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

سلام شما فکرتون باید سرگرم کاری باشه کسایب که وسواس میگیرن ذهن قوی دارند و دقیق وکمال گرا هستن باید یک مشغولیتی بیرون خونه داشته باشند که تین قدرت تفکر روی اون تمرکز کنه به حدی تمرکز روش زیاد بشه که شخص دیگه گاهی عادت فکری یا شست و شو اش یادش بره .  در کنارشم باید اصلاح تغذیه داشته باشید پیش یک متخصص خبره و معروف طب سنتی توی شهرتون برید.. رازش اینه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

ببین منم ی جورایی وسواس رو دارم ینی بگم حساسیت بالا شاید بهتر باشه چون وقتایی که ناراحت و عصبیم تبدیل میشه به وسواس .دلیلشو پیدا کن چون همشون ذهنین معمولا و وقتی من به خودم شخصه کار و هدف دارم و حال روحیم خوبه کمتر ذهنم درگیره و وسواس نمیاد سراغم شماهم اول اون ریشه رو پیدا کن نرو سمت قرص و دارو درمانی به نظرم مگه خیلییی دیگه شدید و اذیت کننده باشه و که هیچ جوره نشه کنترلش کرد 

بعد ی چیز دیگه هم که راجب وسواس میگن اینه که درمان مشخصی نداره تقریبا مثلا اینجوری نیست بگن فلان کار رو کن تا دیگه برطرف بشه .ی رونده مثل تمرین در موارد حاد و شدید که اولین مرحلش هم همینه که توجه نکنی اگه دوبار شستی فک میکنی بار سوم تمیزتر میشه و هنوز کثیفه دیگه بارسوم نشور و نزار تغذیه کنه تو ذهنت به اصطلاح خوراکش رو بگیر 

دقیقا چجوری امام زمان وسواس شستشو رو شفا میده؟

از دکتر و دارو خسته بودم ...حتما درک میکنی که چقدر یه فکر توی سرت میچرخه و تکرار میشه من وسواسم شدید بود 

نذر کردم نمازام رو بخونم و خیلی کارهای دیگه 

و تمام الانم هر مشکلی دارم به امام زمان متوسل میشم و اگر جواب نگیرم حداقل به لحاظ روحی آرومم میکنه 

ولی کامل میفهمم که زندگی یه وسواسی چقدر میتونه زجرآور باشه کلا بیماری روحی خیلی سخت‌تر از بیماری جسمی ه ولی مردم عادی درک نمی‌کنند فکر میکنند از سر خوشی میشوری میسابی 

عزیزم یه راهکار ..سعی کن کم کم تعداد مثلا تمیز کردن رو کم کنی ..مثلا یه چیزی رو ده بار چک میکنی یه د ...

اینطوری هم نمیشه چندبار امتحان کردم شاید یکی دوبار بعدش دوباره میرم رو همون حالت وسواس

سلام شما امتحان نکردبد ولی کسی که مبتلا هست دست خودش نیست ، عامه مردم فکر میکنن بگن گناهه نکن درست ...

بله دقیقا وقتی دست خودت نیست و از کنترل خارجه اسمش میشه بیماری ...مثلا من افسردگی داشتم هر چقدر میخواستم شاد باشم نمیشد یه چی منو می‌کشید تو سیاه چاله غم نمیتونستم خارج بشم کلا تا مریض نباشی دیگران رو درک نمیکنیم

سلام شما فکرتون باید سرگرم کاری باشه کسایب که وسواس میگیرن ذهن قوی دارند و دقیق وکمال گرا هستن باید ...

سلام عزیزم درسته من کمال گرام منظورت از کار اگه سرکار رفتن هست من نمیتونم بیرون کار کنم چون هم اضطراب اجتماعی دارم هم چیزای دیگه به طب سنتی هم اعتقاد ندارم یعنی امتحان نکردم و نمیدونم جواب میده یا برعکس دردسر میشه برام