2777
2789
عنوان

خانوما کلاس آ اسپرم واس بارداری باید چندباشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 62 پست
فداتشم🥺💔 نگاهمون ک میکنه قتل ک نکردیم عزیزم این ففط یه امتحانه بعدش کلی اتفاقات مثبت منتظر ما هست ...

آره واقعا😄. بلاخره که این روزا تموم میشه چه سخت چه آسون انشاالله تو این امتحان قبول بشیم رفوزه نشیم خدانکرده . هر چی خدا بخواد و صلاحمونه همون بشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
😄😄 آره انشاالله همچنین عزیزم . باید تو این راه به قول معروف کفشای آهنی بپوشیم . انشاالله همه چیز د ...

اره بخدا الهی آمین برادرزادم دوماهشه چنروز پیش مهمونم بودن بغلش کرده بودم تو اتاق خوابمون سعی میکردم بخوابونمش شوهرم بغض کرده بود از دیدن اون صحنه از ترس اینک گریمون نگیره همدیگرو نگاه نمیکردیم

مرسی پای دردودلام نشستی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من هرشب ب این فکر می کنم حتی یه اسپرم هم قبول نکرده بیاد تخمک منو بگیره تو رحمم لانه گزینی کنه ...

انشاالله . الهی که هر کسی با یه امیدی که مثبت میشه به بغل گرفتن کوچولوش ختم بخیر شه . هنوز اون اسپرم و تخمک به هم نرسیدن ولی  تو راهن به زودی میرسن😍

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
آره واقعا😄. بلاخره که این روزا تموم میشه چه سخت چه آسون انشاالله تو این امتحان قبول بشیم رفوزه نشیم ...

چقدر قشنگ گفتی چه روزایی ک دعا میکردم خدایا اگ ب صلاحمم نیست تو بده خودم نگه میدارم بچمو بلدم الان میفهمم مصلحت چیه😁😁

اره بخدا الهی آمین برادرزادم دوماهشه چنروز پیش مهمونم بودن بغلش کرده بودم تو اتاق خوابمون سعی میکردم ...

الهی خداحفظش کنه . آره کلا ما با دیدن بچه یا خانم باردار یا هر چیزی اشکمون دم مشکمونه . فدات گلم کاری نکردم که . منم ازت ممنونم🥰

انشاالله . الهی که هر کسی با یه امیدی که مثبت میشه به بغل گرفتن کوچولوش ختم بخیر شه . هنوز اون اسپرم ...

پس بریم بخوابیم ک توان داشته باشیم اسپرمای بی ادبو تقویت کنیمو به راه راست هدایت کنیم باشد ک پرهیزگار شوند😄😄

به امید روزی ک ۶ماهه بارداریمو فقط میخوریمو میخوابیم بدون دغدغه همه مثل پروانه دورمون میگردن🥰🥰🥰🥰

مخصوصا شوهرامون😑😐

الهی خداحفظش کنه . آره کلا ما با دیدن بچه یا خانم باردار یا هر چیزی اشکمون دم مشکمونه . فدات گلم کار ...

پس این گریه کردن ها عادیه من فکر میکردم دیوونه شدیم

حتی مادر خود آدمم درک نمی کنه چی میکشی

چقدر قشنگ گفتی چه روزایی ک دعا میکردم خدایا اگ ب صلاحمم نیست تو بده خودم نگه میدارم بچمو بلدم الان م ...

من درسته گاهی دلم به درد میاد یا از اتفاقات دوروبرم ناراحت میشم کلی گریه میکنم ولی همش میگم خدایا منو ببخش اینا بخاطر ناشکری نیست دله دیگه ولی ته همه اینا میگم الهی رضاً به رضائک یعنی خدایا من به رضای تو راضی ام . چون خدا نسبت به بنده هاش مهربونتر  از مادر نسبت به فرزندش هست حتی اگر صلاحمه بدون بچه از این دنیا برم راضی ام درسته خیلی سخته ولی بلاخره که این دنیا تموم میشه

پس بریم بخوابیم ک توان داشته باشیم اسپرمای بی ادبو تقویت کنیمو به راه راست هدایت کنیم باشد ک پرهیزگا ...

😅😅 آره دقیقا خوبه که اینقدر قوی هستی و شوخ این روحیمونو دوس دارم❤️😘😘

من درسته گاهی دلم به درد میاد یا از اتفاقات دوروبرم ناراحت میشم کلی گریه میکنم ولی همش میگم خدایا من ...

من راضی نیستم چون یه زنم و حقمه مثل بقیه بچه دار بشم وگرنه مرد میشدم اگ ما دلمون بچه میخواد خدا اینو ب دلمون انداخته پس خودشم بهمون میده💔 ولی شکرگزاری رو دارم

اره بخدا الهی آمین برادرزادم دوماهشه چنروز پیش مهمونم بودن بغلش کرده بودم تو اتاق خوابمون سعی میکردم ...

عزيزم ايشالله به زودي زود دامنتون سبز ميشه و كوچولوي خودت رو تو بغلت ميگيرين و با همسرت اشكتون از رو شوق بياد 🥹گريم گرفت عزيزم😢 خيليااااا هستن شرايطشون مثل شماست و يا شرايطشون خيلي خيلي بدتر از شماست  به درگاه خداوند اميدوار  باشين به اميد خدا خيلي زود جواب ميگيرين 

عزيزم ايشالله به زودي زود دامنتون سبز ميشه و كوچولوي خودت رو تو بغلت ميگيرين و با همسرت اشكتون از رو ...

ممنون عزیزم این پستم مال پارساله هنوزم بچه دار نشدیمو رفتیم تو مرکز ناباروری هر چی که خدا بخواد همونه

ایشالا شما هم به هر چی میخوای برسی❤️

ممنون عزیزم این پستم مال پارساله هنوزم بچه دار نشدیمو رفتیم تو مرکز ناباروری هر چی که خدا بخواد همون ...

خدا بزرگه گلم آي وي اف رو امتحان كنيد منم از سال 95 در حال اقدامم من چهار تا سقط داشتم البته خدا رو شكر و ايشالله به زودي زود   روزي شما بشه يه گل دختر دارم كه ١٢سالشه  مركز ناباروري هم رفتم دارم ٣٧ساله ميشم و دكتر گفته ذخيره تخمدانت ١٨صدم هست يعني هيچ به قول دكترم🥺گفته يائسگي زودرس ميگيري كه دليلش هم مشخص نيست كلينيك ناباروري ابن سينا هم رفتم الان تحت نظر دكتر عارفي هستم راستي خيلي دكتر خوبيه برا درمان ناباروري و آي وي اف و سقط مكرر  توي دو سال گذشته  چند دكتر بهم گفتن تخمك اهدايي بگير ذخيره ات خيلي كم شده و كل روحيه ام رو گرفتن

اينا رو گفتم كه بگم تنها نيستين البته صحبتهاي شما رو كه ديدم فهميدم خودم خيلي ناشكرم  توكلتون به خدا باشه ايشالله هر چه زودتر جواب انتظارتون رو ميده  

شما هنوز سني نداريد به اميد خدا به زودي يه مامان خوشگل ميشين كه از دست نينيهاش نمي تونه سرشو بخارونه 😍

ايشالله  برا شما خداي مهربون يه جا بهتون يه دوقلو خوشگل بده  جبران بشه انتظارتون🥰  

خدا بزرگه گلم آي وي اف رو امتحان كنيد منم از سال 95 در حال اقدامم من چهار تا سقط داشتم البته خد ...

ممنون عزیزم خیر ببینی ایشالا خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده که نتیجه صبرتو ببینی جنستم جور بشه

ممنون عزیزم خیر ببینی ایشالا خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده که نتیجه صبرتو ببینی جنستم جور بشه

ممنون عزيزم دكترم كه خيلي نااميد  بود الان تو اقدامم فوليم رو گفت اين ماه 15ميلي بيشتر نشده و گفت آزمايش اسپرم شوهرم  خيلي بد شده از لحاظ حركت نوشته صفر قبلا اينطوري نبوده موفولوژيش هم يك درصد نرمال