2777
2789
عنوان

خانوما کلاس آ اسپرم واس بارداری باید چندباشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 62 پست
دقیقا مشکل منم همینه بقدری لتروزول خوردم حد ندارههههه ازاینور تحرک پایینه شما تعدادچنده واس همسرت

منم قفلی ام رو لتروزول

تعدادش ۳میلیون بود با هزارتا نذر شد ۳۰میلیون حالا آیتم تحرک رو نمیدونم چیکار کنم دکترش ۴ماه پیش جوابش کرد

لتروزول نخور دیگ اول شوهرت درمان شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دکتر گف تحرک ۱۵ نمیتونه باردار کنه؟؟؟؟؟؟

نه گفت ای وی اف شی باید . الآنم سه ماهه واریکوسل عمل کرده هر کی رو میبینم میگه سه ماه بعد عمل باردار شدم . ولی من خبری نیست

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
کلاس آ ب تنهایی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ب چنده بگو ایناروتروخدا

نمی‌دونم بخدا ماه پیش آز داد خیلی ناراحت بودم اصلا نگاه نکردم فقط متوجه شدم خوب نیست. فک کنم فقط هشتاد و خورده ای درصد غیرنرمال بود😔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم ...

زود رفتی آی وی اف

اتفاقا امروز خون گریه می کردم کاش پولدار بودم لااقل میرفتم آی وی اف خودم پولشو میدادم منفی میشد فدای سرم🥺🥺🥺

تا سه چهار ماه پیش تحرکش ۵ بود با چه بدبختی اوردیمش ۱۸ کردیم/:

باید دنبال درمان جدی باشیم خیلی ناراحتم😭

نه گفت ای وی اف شی باید . الآنم سه ماهه واریکوسل عمل کرده هر کی رو میبینم میگه سه ماه بعد عمل باردار ...

دقیقا حال منی شوهر من دوبار عمل شده بدبخت😔 عمل اخرش یکسال پیش بود هرکی واریکوسلی بود سریع حامله شد تو همبن سایت فک میکردم تنهام

زود رفتی آی وی اف اتفاقا امروز خون گریه می کردم کاش پولدار بودم لااقل میرفتم آی وی اف خودم پولشو می ...

آره کلا از وقتی فهمیدم یه بار آی یو آی کردم یه بار آی و ی آف و عمل کرده همسرم . اصلا تحمل ندارم الآنم خیلی سخته مجبورم تا دوباره عید آزمایش بده چاره ندارم . انشاالله به زودی مامان بشی عزیزم . ولی روند بهبودیش خوبه ها نه؟ که ۱۸ شده و ۳۰ میلیون شده

دقیقا حال منی شوهر من دوبار عمل شده بدبخت😔 عمل اخرش یکسال پیش بود هرکی واریکوسلی بود سریع حامله شد ...

وای بنده خدا تو هم مثل من اولین نفری که میبینم نتیجه نگرفته . ولی انشاالله تو به زودی مامان میشی. واقعا ها.واقعا نمی‌فهمم حکمتش چیه . 

آره کلا از وقتی فهمیدم یه بار آی یو آی کردم یه بار آی و ی آف و عمل کرده همسرم . اصلا تحمل ندارم الآن ...

بعد دوبار عمل روندش خوبه؟الان باید بچم بغلم بود عزیزم😔

هر ماه می میریم دوتایی وقتی پریود میشم شوهرم دیگ وا داده قرص سروقت نمیخوره منم دل تو دلم نیست الان پریودم سخت ترین روزامه💔 پریودیم تموم شد دوباره شوهرم بره آزمایش و دکتر

خیلی سخته دوس ندارم دیگ این مراحل رو برم

از طرفی فک میکردم ۱۸ بد نیست الان فهمیدم بایدحتما برسه ب ۳۲ ک تازه اقدام کنیم ب بارداری

چطوری تحمل می کنین؟ ماهم دوساله ک متوجه مشکل شوهرم شدیمو درمان شروع کردیم😔

وای بنده خدا تو هم مثل من اولین نفری که میبینم نتیجه نگرفته . ولی انشاالله تو به زودی مامان میشی. وا ...

منم حکمت خدارو نمی فهمم همه هم سن هام هیچکدوم همچین مشکلی نداشتن هروقت اراده کردن بارار شدن بدنیا هم اوردن ما فقط نشستیم ب در نگاه می کنیم

چن سالتونه

بعد دوبار عمل روندش خوبه؟الان باید بچم بغلم بود عزیزم😔 هر ماه می میریم دوتایی وقتی پریود میشم شوهر ...

بلاخره باز آدم یکم خوشحال میشه که تاثیرم داشته .‌من قبل عمل مورفولوژی ۴ بود ماه پیش دیدم شده ۲/۵ کلا دیگه هیچ حسی برام نموند.خیلی سخته می‌دونم من دیگه روانی شدم کلا مردم اصن نابودم داغووون