2777
2789

همسرم آز اسپرم داده کلاس آ ۱۸ بود ۳ماهه اقدامم اما نمیگیره یعنی کلاس آ ۱۸ امکان باردارکردن نداره ؟؟؟ تروخدا اگه اطلاعات دارید راهنماییم کنید  دکترای ازخود راضی فقط پول میگیرن هیچم راهنمایی نمیکنن اصلا توضیحی نداد دکترم رفتیم فقط یه مولتی ویتامین داد

خداجون شکرت🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ال ارژنین و پنتوکسی فیلین حداقل میداد شوهر من میخوره باز بالا نمیره یه دکتر دیگ برین حتما مول ...

شوهر منم میخوره . وقتی بالانره باید چکار کرد؟ ای وی اف؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عصبی شانسمم ن بابا من کوچیک تم چرا عصبی 🥺🥺😓 دکتر خوبم توشهرمون نیست 

تو شهر ماهم دکتر خوب نیست زنگ زدم شهرهای دیگ همه تا فروردین اردیبهشت پرن نمیدونم کجا ببرمش خودم انقدر تحریک تخمدان خوردم میترسم بلایی سرم بیاد😔

تو شهر ماهم دکتر خوب نیست زنگ زدم شهرهای دیگ همه تا فروردین اردیبهشت پرن نمیدونم کجا ببرمش خودم انقد ...

دقیقا مشکل منم همینه بقدری لتروزول خوردم حد ندارههههه ازاینور تحرک پایینه شما تعدادچنده واس همسرت

خداجون شکرت🙏
راه اخره🥺🥺🥺 ولی من از خدا طبیعی خواستم برا شما تحرک چنده چنوقته اقدامی

خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم منفی شدم دیگه هم جنین ندارم . الان بلاتکلیفم تا همسرم بهتر شه . منم دوسال تحرک ۱۵

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم ...

کلاس آ ب تنهایی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ب چنده بگو ایناروتروخدا

خداجون شکرت🙏