دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 عنوان خانوما کلاس آ اسپرم واس بارداری باید چندباشه؟؟؟ 1220 بازدید | 62 پست همسرم آز اسپرم داده کلاس آ ۱۸ بود ۳ماهه اقدامم اما نمیگیره یعنی کلاس آ ۱۸ امکان باردارکردن نداره ؟؟؟ تروخدا اگه اطلاعات دارید راهنماییم کنید دکترای ازخود راضی فقط پول میگیرن هیچم راهنمایی نمیکنن اصلا توضیحی نداد دکترم رفتیم فقط یه مولتی ویتامین داد خداجون شکرت🙏 1400/11/14 | 02:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 ن عزیزم مثل اینک نمیگیره شوهر منم ۱۸باید ۳۲ب بالا باشه حداقل
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 ن عزیزم مثل اینک نمیگیره شوهر منم ۱۸ باید ۳۲ب بالا باشه حداقل چند وقتع اقدامی شما ؟؟؟ خداجون شکرت🙏
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 باید ال ارژنین و پنتوکسی فیلین حداقل میدادشوهر من میخوره باز بالا نمیرهیه دکتر دیگ برین حتما مولتی ویتامین کمکیه
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 باید ال ارژنین و پنتوکسی فیلین حداقل میداد شوهر من میخوره باز بالا نمیره یه دکتر دیگ برین حتما مول ... دکتر ب شما چیا داد؟؟؟؟؟ خداجون شکرت🙏
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 باید ال ارژنین و پنتوکسی فیلین حداقل میداد شوهر من میخوره باز بالا نمیره یه دکتر دیگ برین حتما مول ... شوهر منم میخوره . وقتی بالانره باید چکار کرد؟ ای وی اف؟ خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 دکتر ب شما چیا داد؟؟؟؟؟ خیلی چیزا ولی آیتمای شوهر من همشون مورد داشتحالا چرا عصبانی هستی انگار😑😐
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 خیلی چیزا ولی آیتمای شوهر من همشون مورد داشت حالا چرا عصبانی هستی انگار😑😐 عصبی شانسمم ن بابا من کوچیک تم چرا عصبی 🥺🥺😓 دکتر خوبم توشهرمون نیست خداجون شکرت🙏
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 شوهر منم میخوره . وقتی بالانره باید چکار کرد؟ ای وی اف؟ راه اخره🥺🥺🥺ولی من از خدا طبیعی خواستمبرا شما تحرک چنده چنوقته اقدامی
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 عصبی شانسمم ن بابا من کوچیک تم چرا عصبی 🥺🥺😓 دکتر خوبم توشهرمون نیست تو شهر ماهم دکتر خوب نیست زنگ زدم شهرهای دیگ همه تا فروردین اردیبهشت پرن نمیدونم کجا ببرمش خودم انقدر تحریک تخمدان خوردم میترسم بلایی سرم بیاد😔
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 تو شهر ماهم دکتر خوب نیست زنگ زدم شهرهای دیگ همه تا فروردین اردیبهشت پرن نمیدونم کجا ببرمش خودم انقد ... دقیقا مشکل منم همینه بقدری لتروزول خوردم حد ندارههههه ازاینور تحرک پایینه شما تعدادچنده واس همسرت خداجون شکرت🙏
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 راه اخره🥺🥺🥺 ولی من از خدا طبیعی خواستم برا شما تحرک چنده چنوقته اقدامی خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم منفی شدم دیگه هم جنین ندارم . الان بلاتکلیفم تا همسرم بهتر شه . منم دوسال تحرک ۱۵ خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم ... یعنی دکتر گف تحرک ۱۵ نمیتونه باردار کنه؟؟؟؟؟؟ خداجون شکرت🙏
دریادل۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1114 خب وقتی شرایط خوب نباشه اونم جواب نمیده. ای خواهر من دلم خونه ولی بازم خندم میگیره😅 ای وی افم کردم ... کلاس آ ب تنهایی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ب چنده بگو ایناروتروخدا خداجون شکرت🙏